jakie nowe perfumy?

Ciekawe fakty i ciekawe pytania.
Awatar użytkownika
Albina_81

jakie nowe perfumy?

Post autor: Albina_81 »

Cześć kochani! Potrzebuję waszej porady dotyczącej wyboru nowych perfum. Przeszukałam wiele stron internetowych i sklepów, ale nadal nie mogę zdecydować, które perfumy wybrać. Przeczytałam wiele pozytywnych opinii na temat perfum Bohoboco, ale chciałabym usłyszeć opinie innych osób. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z tymi perfumami? Jakie są Wasze opinie?
Dziękuję za wszelkie porady i sugestie! :)
ralfi

Re: jakie nowe perfumy?

Post autor: ralfi »

Albina, na pewno znajdziesz coś dla siebie w ofercie e-perfumerii Perfumy.pl. Są tu dostępne zarówno damskie jak i męskie kompozycje zapachowe, tak samo te znane jak i bardziej niszowe. Ja preferuję złożone, nieoczywiste aromaty, dlatego zdecydowaniem się zamóić stąd flakonik perfum Calvin Klein Euphoria Men . Jestem pozytywnie zaskoczony. Nuty mocnych przypraw (imbiru i pieprzu), połączone z akcentami drzewnymi i zamszem okazały się fuzją wręcz doskonałą.
mery1998

Re: jakie nowe perfumy?

Post autor: mery1998 »

Moim zdaniem warto zerknąć na stronę https://thegloow.com/pl/1750-suplementy-na-paznokcie to sklep z kosmetykami, suplementami diety oraz perfumami. Ja u nich zamawiam i na święta tez na pewno zrobię zamówienie bo teraz mają atrakcyjne ceny i promocje.
ODPOWIEDZ