naturalne witaminy i inne

Ciekawe fakty i ciekawe pytania.
Awatar użytkownika
Dominik_84

naturalne witaminy i inne

Post autor: Dominik_84 »

Cześć wam. Jak często przyjmujecie naturalne suplementy diety? Wydaje mi się, że niestety sporo osób nie zwraca w ogóle uwagi na pochodzenie swoich witamin i tym podobnych, a przecież to ma ogromne znaczenie. Sam zastanawiam się nad zrobieniem małych zakupów przez internet. Może polecacie jakieś konkretne sklepy z interesującą ofertą? Dajcie znać ;)
sztalera

Re: naturalne witaminy i inne

Post autor: sztalera »

U mnie sporym problemem, jeśli chodzi na przykład o przyjmowanie witamin jest to, że nie wiem, jak ogólnie to dobrać. Wiecie, kwestia podejścia, ale na pewno nie wiem, jakie jest dzienne zapotrzebowanie na witaminę d . Jestem zdania, że kto pyta, ten nie błądzi, dlatego czekam na info od Was, jakiekolwiek.
Awatar użytkownika
tencza

Post autor: tencza »

Jeśli mówimy o jadłospisie bogatym w witaminę D, to bardzo podobała mi się oferta firmy https://witaminad.apteo.pl/rola-witamin ... rganizmie/. Można tam znaleźć witaminy w kroplach lub w sprayu, nawet dla najmłodszych. Moim zdaniem jest to bardzo atrakcyjna opcja podawania witamin najmłodszym, ponieważ nie będą mieć zastrzeżeń.
fifik

Post autor: fifik »

Jeżeli potrzebujecie wysokiej jakości suplementów zawierających kwasy tłuszczowe omega-3, to uważam, że warto poświęcić chwilę na zapoznanie się z Neoglandyną. Moim zdaniem, nie będziecie rozczarowani.
ODPOWIEDZ