zdrowe octy winne

Ciekawe fakty i ciekawe pytania.
Awatar użytkownika
Leslaw_61

zdrowe octy winne

Post autor: Leslaw_61 »

Siemka! Co wiecie na temat octów winnych? Przeszukałem internet i nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania. Mam nadzieję, że ktoś tutaj może mi pomóc.
Ostatnio zacząłem interesować się zdrowymi octami winnymi i chciałbym dowiedzieć się, jakie są ich korzyści zdrowotne. Czy ocet winny może pomóc w utrzymaniu zdrowego poziomu cholesterolu? Czy jest to dobre dla układu trawiennego? Czy jest to dobre dla skóry?
Bardzo bym docenił, gdyby ktoś mógł mi pomóc w znalezieniu odpowiedzi na te pytania. ;)
Bartłomiej

Re: zdrowe octy winne

Post autor: Bartłomiej »

W jaki sposób Wy dbacie o swoje zdrowie i jak często odwiedzacie placówki medyczne? Osobiście mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej placówki medycznej Wilmed, która w ofercie posiada m.in. leczenie otylosci warszawa .
mydistance

Re: zdrowe octy winne

Post autor: mydistance »

Jestem osobą, która od wielu, wielu lat leczy się na to, na co w ogóle nie powinna, a mianowicie na choroby, które po prostu sama gdzieś sobie diagnozuje. Wiem, że to nieodpowiedzialne, ale na lekarza to ja nie mogę w ogóle liczyć, nawet przewlekly katar leczy mi już kilka lat, bezskutecznie.
ODPOWIEDZ