Meble z drewna

Rozmawiamy tu o wnętrzach, meblach, pielęgnacji roślin i ogrodu. Podpowiadamy jak szybko i skutecznie remontować, jak zadbać o kwiaty, gdzie zamawiać sprzęty do domu.
Awatar użytkownika
magdalena1975

Meble z drewna

Post autor: magdalena1975 »

Witajcie :) Bardzo zależy mi na kupieniu do domu mebli z prawdziwego drewna. Wiecie może, gdzie w Krakowie mogłabym takie wyposażenie znaleźć? Polecicie mi jakiś konkretny salon meblowy?
Awatar użytkownika
Leokadia_90

Re: Meble z drewna

Post autor: Leokadia_90 »

Na Twoim miejscu zleciłabym wykonanie takich mebli w zakładzie stolarskim takim jak na przykład Modrzew. Możesz mieć wtedy pewność, że ich jakość będzie porządna i przetrwają długie lata bez niszczenia. Weź to pod uwagę :)
Awatar użytkownika
tencza

Post autor: tencza »

Według mnie, jeśli posiadacie kuchnię o nietypowych wymiarach, warto rozważyć zakup mebli na wymiar. Słyszałem, że firma https://meblegbpiwowarczyk.com.pl/ oferuje interesujące propozycje w tej kategorii. Zalecam skontaktowanie się z nimi w celu uzyskania dodatkowych informacji i szczegółów dotyczących ewentualnej współpracy.
Gość

Post autor: Gość »

Industrialny komplet stolików kawowych z drewna można zamówić online, to fajny wybór do nowoczesnego wnętrza. Ja sama do siebie jak remont będę robić to też planuję je zamówić bo są fajne.
ODPOWIEDZ