Naprawa żaluzji
Rozmawiamy tu o wnętrzach, meblach, pielęgnacji roślin i ogrodu. Podpowiadamy jak szybko i skutecznie remontować, jak zadbać o kwiaty, gdzie zamawiać sprzęty do domu.
- Żużanna86
Naprawa żaluzji
Cześć! Mam problem. Mianowicie chodzi o to, że jakiś czas temu zepsuły mi się żaluzje w jednym z okien. Kontaktowałam się w tej sprawie z wieloma fachowcami, ale większość z nich po wstępnej diagnostyce twierdzi, że naprawa jest nieopłacalna. Inaczej było z firmą dark-roll.pl. Tutaj moje pytanie, czy polecacie skorzystać z ich usług?
- Samantra88
Re: Naprawa żaluzji
Post autor: Samantra88 »
Według mnie Dark-Roll to najlepszy serwis rolet w Łodzi, bo nie ma dla nich rzeczy niemożliwych do naprawienia. Kilka razy się z nimi kontaktowałam i zawsze dobrze wiedzieli, co zrobić, żeby przywrócić moje rolety do żywych. Serdecznie ich polecam!
Re: Naprawa żaluzji
Post autor: koleś »
To jakie żaluzje kupiłaś, że stało się coś takiego? U nas ma być robiony montaż żaluzji naprawdę dobrej jakości i ja mam nadzieję, że nic takiego się nie stanie. Jestem w sumie niepewna tego wszystkiego, ale prawda jest taka, że w sumie różnie to w życiu bywa. A myślimy jeszcze o dodaniu automatyki do nich.