Stylowe dodatki do wnętrz
Rozmawiamy tu o wnętrzach, meblach, pielęgnacji roślin i ogrodu. Podpowiadamy jak szybko i skutecznie remontować, jak zadbać o kwiaty, gdzie zamawiać sprzęty do domu.
- koryna1987
Stylowe dodatki do wnętrz
Post autor: koryna1987 »
Hejka, witajcie. Doszłam do wniosku, że czas najwyższy na odświeżenie wystroju wnętrza mojego mieszkania. Pomyślałam, że kilka dodatków mogłabym zamówić w sklepie cecil-prudence.com, bo idealnie wpasowują się w mój gust. Polecacie, jeśli chodzi o jakość?
- Jowita-84
Re: Stylowe dodatki do wnętrz
Zamawiałam u nich akcesoria kuchenne jakiś czas temu. W zasadzie to ze wszystkiego jestem zadowolona, z jakości, z ceny, ze stylistyki, a nawet szybkości realizacji zamówienia. Bardzo fajny sklepik.
Post autor: Blankaw »
Ja większość dodatków i dekoracji do domu zamawiałam z dekoratorni Indelo. Szczerze polecam ten sklep. Oferuje asortyment wyróżniający się wysokimi walorami estetycznymi i znakomitą jakością. W Indelo znajdziecie dosłownie wszystko co jest związane z wyposażeniem wnętrz. Począwszy od przedmiotów codziennego użytku, takich jak np. ręczniki, naczynia, sztućce, poprzez oświetlenie, designerskie meble aż po ozdoby. Ceny nie są wygórowane a różnorodność dostępnych tutaj rzeczy na pewno pozytywnie Was zaskoczy.
Post autor: sabinaa »
A sprawdzaliście również oferty Libret ? Powiem wam, że ta firma ma też sporo do zaoferowania ze swojej strony... Nawet panel szklany do kuchni cena na niego nie jest wysoka - super. Właśnie taki panel chcę kupić do mojej kuchni, także świetnie się składa.
Post autor: patkaa »
A jakies ladne, eleganckie oswietlenie na przykład?? mysle ze to moze byc tez fajny element dekoracyjny a nie tylko jako oswietlenie . Ja zamowilam ostatnio ladną lampę stojącą do salonu z elampy.pl 

Post autor: magnessja »
Moim zdaniem sporo tez robia takie dekoracje jak Kay bojesen - potrafia zmienic klimat pomieszczenia i dodac mu charakteru
warto przejrzec, bo przerozne sa w ofercie

Post autor: dilovaa »
Dekoracje możemy zrobić różne, ale ja Wam powiem, że dla mnie najfajniejsze jest to, co jest trwałe. I jeśli można to śmiało powiem Wam, że dla mnie coś takiego https://www.terjansklep.com.pl/pl/p/Buk ... orow/27368 jest po prostu piękne. Nie kosztują kroci, a jednocześnie są po prostu ładne. Mi to naprawdę odpowiada, a Wam?