maskotki
Kącik dla rodziców. Wszystko o dzieciach, rodzicielstwie, problemach i radościach.
- mirela
maskotki
Potrzebuję kupić jakieś maskotki w większej ilości. Umówiliśmy się, że pojedziemy na koniec roku szkolnego do Domu Dziecka, który jest niedaleko naszej pracy i zawieziemy dzieciakom jakieś podarunki. Mi przypadły w udziale maskotki właśnie. Chcę wybrać coś ciekawego, ładnego, fajnego. Coś co spodoba się dzieciom od 3 roku życia do 18 roku życia. Polecicie mi jakieś fajne miejsce na takie zakupy?
Re: maskotki
Post autor: elwita »
Panda o wielkości 23 cm z kolekcji pluszaków WWF to naprawdę świetna maskotka! Nie tylko jest urocza, ale także ma ważne przesłanie dotyczące ochrony środowiska i zagrożonych gatunków. Gorąco polecam ją innym, zarówno jako prezent, jak i sposób wsparcia działań WWF na rzecz ochrony przyrody.
Re: maskotki
Post autor: Lis43 »
Baby Annabell to idealna lalka dla dzieci, które uwielbiają odgrywać sceny z życia codziennego! Realistyczne funkcje, takie jak płacz, śmiech czy zasypianie, sprawiają, że zabawa staje się jeszcze bardziej emocjonująca. To świetny pomysł na prezent, który rozwija empatię i kreatywność. Dzieci naprawdę je uwielbiają!!