Mleko do karmienia
- Bojana_71
Mleko do karmienia
sintrom inr
Re: Mleko do karmienia
Post autor: kaśka »
U nas świetnie sprawdza się Bebilon, próbowaliśmy innych ale tylko po Bebilonie dziecko nie ma problemów z brzuszkiem. Kupuję w doz bo tam wychodzi chyba najtaniej.Bojana_71 pisze: ↑07 kwie 2021, 1:26 Cześć! Jakim mlekiem karminie swoje maluszki? U nas jedyną opcją jest mleko w proszku, a konkretnie mleko początkowe Nuppi Gold 1. Jeśli jeszcze nie słyszeliście o tej marce, to polecam wam o niej poczytać. Produkty mają świetne składy. Chyba że ktoś z was już tych mlek używał?
Post autor: kęola »
Post autor: Ażka »
czy w DOZ jest jakaś promocja na Bebilon? Ciekawe czy maja różne rodzaje tego mleka,
[/quote
Wiesz co, wydaje mi się, że to nie jest promocja, tylko DOZ akurat Bebilon ma naprawdę w tak dobrej cenie, regularnej, bo dość długo tak już jest. I tak, mają rózne rodzaje mleka.
Post autor: gałązka »
Ażka pisze: ↑30 kwie 2021, 15:47Kupowałam tam ostatnio Bebilon faktycznie mieli w dobrej cenie, to jakaś promocja czy stała cena?kęola pisze: ↑27 kwie 2021, 15:37 czy w DOZ jest jakaś promocja na Bebilon? Ciekawe czy maja różne rodzaje tego mleka,
[/quote
Wiesz co, wydaje mi się, że to nie jest promocja, tylko DOZ akurat Bebilon ma naprawdę w tak dobrej cenie, regularnej, bo dość długo tak już jest. I tak, mają rózne rodzaje mleka.
Post autor: maluśka »
Ażka pisze: ↑30 kwie 2021, 15:47A jaki rodzaj Bebilonu w doz kupujecie? Czy jak dziecko ma nietolerancję laktozy to się sprawdzi?kęola pisze: ↑27 kwie 2021, 15:37 czy w DOZ jest jakaś promocja na Bebilon? Ciekawe czy maja różne rodzaje tego mleka,
[/quote
- padolek
Post autor: fełka »
Post autor: nadiadąbska »
Post autor: łonka »
A to faktycznie dobra cena, ja kupowałam drożej, w takim razie zajrzę do DOZu.Gwiża pisze: ↑29 maja 2021, 1:55Z tego co pamiętam, to Bebilon bez laktozy, bo też ostatnio kupowałam w dozie, kosztuje niewiele ponad 30zł, za puszkę 400g.łonka pisze: ↑28 maja 2021, 23:35A po ile kupujecie ten Bebilon w doz?Ażonto pisze: ↑16 maja 2021, 22:58
Akurat moja córka nie ma nietolerancji laktozy, ale z tego co wiem, w DOZie znajdziesz mleko Bebilon bez laktozy
Post autor: ołuszka »
Też już tylko w doz kupuję Bebilon, mam pod ręką i w dobrej cenie.łonka pisze: ↑30 maja 2021, 22:28A to faktycznie dobra cena, ja kupowałam drożej, w takim razie zajrzę do DOZu.Gwiża pisze: ↑29 maja 2021, 1:55Z tego co pamiętam, to Bebilon bez laktozy, bo też ostatnio kupowałam w dozie, kosztuje niewiele ponad 30zł, za puszkę 400g.łonka pisze: ↑28 maja 2021, 23:35
A po ile kupujecie ten Bebilon w doz?
Post autor: nęgga »
też to mleko kupuję, synek musiał szybko przejść na mleko modyfikowane i zdecydowaliśmy sie na Hipp Bio Combiotik, ucieszyłam się, że mały dobrze się po nim czujefełka pisze: ↑15 maja 2021, 11:33 Mój mały jest na mleku Hipp Bio combiotik, to mleko ekologiczne, wiadomo, ze tego typu produkty są produkowane według bardziej restrykcyjnych norm https://hipp.dodomku.pl/mleko_3586.html mój mały dobrz sie czuje, nie ma zaparć, najada się więc jestem spokojna
Post autor: anuszka »
Post autor: buszka »
Post autor: hanuszka »
Post autor: zorka »
Post autor: milczka »