pielęgnacja niemowląt - kosmetyki

Kącik dla rodziców. Wszystko o dzieciach, rodzicielstwie, problemach i radościach.
Awatar użytkownika
Felicja-92

pielęgnacja niemowląt - kosmetyki

Post autor: Felicja-92 »

Cześć wszystkim!
Szukam porad dotyczących pielęgnacji niemowląt. Mam małe dziecko i chciałabym wiedzieć, jakie produkty do pielęgnacji niemowląt są najlepsze. Bardzo bym prosiła o jakieś wskazówki i porady. :)
Moje dziecko ma skórę wrażliwą i szukam produktów, które będą delikatne i skuteczne. Wiem, że wiele mam używa produktów do pielęgnacji niemowląt, ale nie wiem, które są najlepsze.
Czy ktoś mógłby mi pomóc? Bardzo bym doceniła jakieś wskazówki i porady. :)
Dziękuję za wszelką pomoc!
Pozdrawiam,
Nowa mama ;)
Bartłomiej6574

Re: pielęgnacja niemowląt - kosmetyki

Post autor: Bartłomiej6574 »

Chciałbym Wam polecić sprawdzic stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej szkoły rodzenia SuperMama - ktg w Gdańsku . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Awatar użytkownika
tencza

Re: pielęgnacja niemowląt - kosmetyki

Post autor: tencza »

Cienie do powiek dostępne w https://www.avon.pl/302-312-382/makijaz ... -do-powiek charakteryzują się bogatą paletą kolorów i wysoką jakością. Znajdziesz tu zarówno matowe, jak i błyszczące cienie, które idealnie komponują się w różnych makijażach. Dzięki precyzyjnym opisom i zdjęciom, wybór odpowiednich produktów jest prosty i przyjemny.
ODPOWIEDZ