Riko Villa czy Qubus Gold ?
Kącik dla rodziców. Wszystko o dzieciach, rodzicielstwie, problemach i radościach.
- teddi
Re: Riko Villa czy Qubus Gold ?
Ja mogę wypowiedzieć się na temat Riko Basic , który jest świetnym wózkiem. Gondola posiada funkcję bujania, siedzisko jest przepinane . Koła są pompowane a koszyk pojemny, do tego dostępny jest w bardzo atrakcyjnej cenie.
- nunka33
Ja zaś powiem że Villa . Po pierwsze fajnie wygląda, po drugie jest nowoczesny i solidny. Wyposażenie również jest solidne, wózek posiada wszystko co niezbędne do zapewnienia wygody maluchowi w czasie spacerów.
- lemonka
- patka88
Riko Gold bo ten wózek jest cudny, świetnie wygląda, super sprawuje się w czasie spacerów . Do tego posiada on solidne wyposażenie, gondola i siedzisko z regulowanym oparciem a stelaż pokryty jest powłoką galwaniczną. Jak dla mnie duży plus za okienko wentylacyjne oraz solidne koła.
- parada
Fajny, ale ja juz dużo wcześniej sobie upatrzyłam granatowego x-landera, to mój ulubiony kolor a wózek okazał sie bardzo praktyczny i bajerancki , diody led w podnóżku poprawiające widoczność w ciemnościach są super pomysłem
sonia rykiel perfumy
sonia rykiel perfumy
- nunka33
lemonka pisze: ↑18 cze 2020, 14:33 kupiliśmyt Ville zamówiliśmy online i jeszcze czekamy na dostrawę jak przyjdzie od razu bedziemy testować
no cóż mogę napisać - dobry wybór wozek jest już pewnie u Was, jak się sprawuje ?