Zabawki dla dzieci online

Kącik dla rodziców. Wszystko o dzieciach, rodzicielstwie, problemach i radościach.
Awatar użytkownika
Bogdal

Zabawki dla dzieci online

Post autor: Bogdal »

Kupujecie zabawki dla dzieci przez internet? W sklepach czasami ceny bywają kosmiczne, a w sieci zwykle można dostać wiele rzeczy taniej. Jak to u was wygląda? Zbliżają się urodziny mojego syna, więc wypadałoby się za czymś rozejrzeć dla młodego ;)
Awatar użytkownika
sarita94

Re: Zabawki dla dzieci online

Post autor: sarita94 »

Od dawna zamawiam takie rzeczy online, o faktycznie jest o wiele taniej. Duży wybór zabawek jest w sklepie Akuku, polecam zajrzeć. Mają o wiele bogatszy asortyment, jeśli byłbyś zainteresowany. Polecam, ceny w porządku i jakość produktów też super.
dorciaa

Post autor: dorciaa »

Odkąd pamiętam kupuję zabawki przez internet. Tak jest po prostu najwygodniej i zawsze udaje mi się znaleźć to czego szukam. Dzisiaj na przykład trafiłam na https://jego-styl.pl/lego-dla-doroslych i zastanawiam się nad zamówieniem zestawu lego dla dorosłych dla mojego nastoletniego syna. Od małego uwielbia klocki.

podłączenie trójfazowe
ożenka

Post autor: ożenka »

Moim zdaniem takimi uniwersalnymi zabawami są puzzle i gry planszowe. Na pewno na https://inverso.pl/gry-i-puzzle jest duzy wybor - zarówno dla tych większych jak i mniejszych dzieciaczkow
mamikoń

Post autor: mamikoń »

Duży wybór zabawek dla dzieciaków w różnym wieku jest też na portalu Arena.pl. Wybór jest tam naprawdę spory, począwszy od takich klasyków jak lalki Barbie, aż po jakieś zabawkowe nowości reklamowane aktualnie w TV.
natis

Post autor: natis »

"Barbie. Odlotowe zabawy", autorstwa praca zbiorowa, to świetny przykład tego, że Barbie to nie tylko lalki, ale również książki z naklejkami. Ta kolorowa i pełna zabawy publikacja zachęca dzieci do kreatywnego spędzania czasu, oferując mnóstwo rysunków do kolorowania, łamigłówek i naklejek z ulubionymi postaciami. Idealna dla małych fanek Barbie! :)
Sobczak

Post autor: Sobczak »

Na stronie babystuff.pl znajdziecie bogaty wybór zabawek dla maluchów, które idealnie odpowiadają na potrzeby rozwojowe dziecka - https://babystuff.pl/k/Zabawki-w-wieku-12miesiecy . W ofercie znajdują się zabawki, które stymulują zmysły, wspierają rozwój motoryki i zachęcają do odkrywania otaczającego świata. Dzięki szerokiemu asortymentowi, każdy rodzic znajdzie coś, co sprawi radość i wsparcie dla swojego malucha.
Dawkon2

Post autor: Dawkon2 »

Nic nie rozwija dziecięcej wyobraźni tak, jak zabawki kreatywne. Wybierając Zabawki dla dzieci na prezent z oferty Strefy Smyka, dajesz maluchowi szansę na twórczą ekspresję. Produkty takie jak zestawy do malowania, rysowania czy budowania pomagają dziecku w wyrażaniu siebie i rozwijaniu własnych pomysłów. To prezent, który nie tylko dostarcza rozrywki, ale także motywuje do samodzielnego myślenia i tworzenia czegoś nowego.
Karol625

Post autor: Karol625 »

Mądre bajki dla dzieci do czytania rozwijają wyobraźnię i uczą ważnych wartości. Książki z obrazkami, to świetny wybór dla najmłodszych. Macie swoje ulubione bajki, które polecilibyście do czytania przed snem?
elzaa

Post autor: elzaa »

Natomiast ja też teraz zastanawiałam się długo, co zakupić na prezent dzieciom na gwiazdkę i chyba zamówię u firmy Planeta Klocków lego city. Jestem przekonana, że dzieciaki będą zadowolone, a dwa takie klocki będą na pewno długi czas im służyć... Klocki tak szybko się nie nudzą ;).
ODPOWIEDZ