Lubicie rysować?

Jakie jest Twoje hobby? Co robisz po pracy? Co sprawia Ci przyjemność? Dołącz do społeczności ludzi, którzy podzielają Twoje zainteresowania!
Lalka

Lubicie rysować?

Post autor: Lalka »

Lubicie rysować albo malować? Macie jakieś artystyczne hobby? Podzielcie się, może ktoś się zainspiruje :) Z jakich materiałów korzystacie? Polecicie dobre farby, kredki, a może mazaki?
holly

Re: Lubicie rysować?

Post autor: holly »

Lubię malować i rysować, chociaż z talentem to tak średnio u mnie ;) Ale niedawno odkryłam obrazy do malowania wg numerków. Fajna opcja, bo można stworzyć dzieło sztuki, chociaż potrzeba do tego cierpliwości. Jeśli interesują Cię tez takie rzeczy to zerknij np. Astra ma je w dobrej cenie i świetnej jakości.
Lalka

Post autor: Lalka »

Wow, nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Dzięki za podpowiedź. Zamawiałaś te obrazy z neta czy można gdzieś kupić stacjonarnie? Myślę, że to też mogłaby być fajna opcja na prezent.
Deysi

Post autor: Deysi »

Jestem osobą, która od czasu do czasu coś uszyje, ale też dodatkowo teraz mam problem, jeśli chodzi o powiązanie, dlatego w tym kontekście sprawdzam najróżniejsze kwestie. I na pewno będą mi potrzebne sznurki bawełniane do spodni. Macie może pomysły, gdzie warto je kupić? Oczywiście internet będzie fajnym wyznacznikiem.
ODPOWIEDZ