Psychoterapia?
Jakie jest Twoje hobby? Co robisz po pracy? Co sprawia Ci przyjemność? Dołącz do społeczności ludzi, którzy podzielają Twoje zainteresowania!
Psychoterapia?
Post autor: miłość »
Psycholog - trudny temat. Nie każdy jest w stanie się przyznać do tego że potrzebuje takiej pomocy. Tymczasem moim zdaniem, nie ma czego się wstydzić. Terapia indywidualna to trudna droga ale warto ją przejść. Zgadzacie się?
- neuron
Re: Psychoterapia?
Czasami warto wcześniej skorzystać z psychologa... Ale jak to nie pomoże to można iść do psychiatry, jak najbardziej, lepiej sobie pomóc od razu, niż się męczyć... Dlatego ja skorzystałam od razu z https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ Czasem po prostu ciężko jest nam zrobić ten pierwszy krok i udać sie samemu, dlatego trzeba sobie pomóc.
- Lidia
Psychoterapia na pewno pomoże, ale trzeba wybrać odpowiednią klinikę gdzie specjaliści będą robić dosłownie wszystko aby pomóc swojemu pacjentowi. Mi udało się trafić w dokładnie takie miejsce do https://psychomedic.pl/psychiatra-lodz/ otrzymałam tam należytą pomoc. Jest to rewelacyjna klinika gdzie od razu widać, że można im zaufać i przed nimi się otworzyć.
Post autor: Zośka »
Oczywiście , że tak niełatwo mówi się o swoich problemach, ale jest przecież opcja skorzystania z psychologa online, wtedy ontakt jest znacznie bardziej komfortowy, ja tak zrobiłam, jestem w tracie terapii z psychologiem z Wetalk i jestem bardzo zadowolona, że się zdecydowałam, terapia przynosi efektymiłość pisze: ↑06 paź 2020, 4:51 Psycholog - trudny temat. Nie każdy jest w stanie się przyznać do tego że potrzebuje takiej pomocy. Tymczasem moim zdaniem, nie ma czego się wstydzić. Terapia indywidualna to trudna droga ale warto ją przejść. Zgadzacie się?
Post autor: Klar5 »
Chodzenie do psychologa to wcale nie wstyd. Uważam, że dbanie o swoje zdrowie fizyczne i psychiczne jest bardzo ważne, a kiedy nie umiemy sami sobie poradzić, warto poprosić o pomoc. Kiedyś sama chodziłam na terapię, zakończyłam ją kiedy rozwiązano moje problemy. Ostatnio jednak czułam się znowu zdemotywowana, bez chęci do życia. Lubię czytać i zaczęłam szukać czegoś ciekawego. Natknęłam się na książki o zarządzaniu czasem zwłaszcza jedna pozycja, a mianowicie “Zjedz tę żabę, czyli 21 metod podnoszenia wydajności w pracy i zwalczania skłonności do zwlekania” znalazłam dzięki niej motywację do działania i udało mi się lepiej zorganizować swój czas : )
poczta kraków lubicz
poczta kraków lubicz