Cześć!
Robiliście może kurs w OSK Pegaz z Poznania? Jeśli tak, to co sądzicie i przede wszystkim czy możecie mi ich polecić. Byłbym wdzięczny za wszystkie konkrety!
Szkoła jazdy OSK Pegaz - opinie
Jakie jest Twoje hobby? Co robisz po pracy? Co sprawia Ci przyjemność? Dołącz do społeczności ludzi, którzy podzielają Twoje zainteresowania!
- Norbert01
Re: Szkoła jazdy OSK Pegaz - opinie
Jak najbardziej jestem za! Robiłem u nich kurs jakiś rok temu i poszło świetnie. Oba egzaminy zdane za pierwszym podejściem, do tego niezła cena kursu i jednocześnie profesjonalne wsparcie instruktorów oraz dokładne przygotowanie z każdego manewru, tak aby do egzaminu podejść z dużym spokojem.
- ŁukaszMM
Podzielam opinię i uważam, że jak dobra szkoła to zdecydowanie OSK Pegaz! Przede wszystkim świetni specjaliści, jednocześnie dobra cena i rzetelne podejście do potrzeb każdego kursanta, bo ja na początku miałam trochę problemów jednak z instruktorem Łukaszem udało się wszystko stopniowo poprawiać i dzięki temu zdać egzamin prawa jazdy za pierwszym podejście.
- Karis
Ogromne dzięki za wszystkie podpowiedzi! Z chęcią sprawdzę w takim razie jak dokładnie kształtują się ceny za kurs oraz opinie większej ilości kursantów. Liczę, że będzie to już dobry start do tego aby zdać egzamin na prawo jazdy!