Co preferujecie

O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
Awatar użytkownika
lucky

Co preferujecie

Post autor: lucky »

Hej mam pytanie jaki rodzaj oprawy do książki preferujecie czy to jest twarda oprawa książek czy jednak miękka. Planuje wydać swój pierwszy tomik z opowiadaniami i zastanawiam się nad wyborem oprawy.
Awatar użytkownika
Blanco

Re: Co preferujecie

Post autor: Blanco »

Jak to sie mawia: nie oceniaj książki po okładce:) Dlatego dla mnie nie ma to znaczenia.
qart

Post autor: qart »

Preferuję okładki miękkie w książkach, podobnie jak w przypadku "Dotknięcia pustki" autorstwa Joe Simpson. Uważam, że książki w miękkich okładkach lepiej się czyta i są bardziej komfortowe w trzymaniu, co sprawia, że całe czytanie staje się jeszcze bardziej przyjemne.
awan

Post autor: awan »

Preferuję książki z branży gastronomicznej, szczególnie te o gotowaniu. Kupuję je w księgarni internetowej w tej konkretnej https://matfel.pl/pol_m_Podreczniki_Do- ... -1829.html, gdzie zawsze znajduję szeroki wybór tytułów. Dzięki temu mogę rozwijać swoje umiejętności kulinarne, odkrywać nowe przepisy i techniki, a także czerpać inspirację od najlepszych szefów kuchni. Zakupy w księgarni internetowej są wygodne, a bogaty asortyment sprawia, że zawsze znajdę coś interesującego. Jeśli również pasjonujesz się gotowaniem, polecam zajrzeć do księgarni internetowej i wybrać coś dla siebie!
ODPOWIEDZ