Fotograf Warszawa
O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
- niema
Re: Fotograf Warszawa
A no widzisz, ja mam podobny problem, z tym że interesuje mnie fotografia ślubna kraków i nie wiem, kogo wybiorę. Chodzi o to, że opcji jest wiele, ale tak naprawdę nie wiadomo, kto jest rzetelny, a kto nie. Zależy mi na sesji z prawdziwego zdarzenia. Tym bardziej że Kraków to miejsce, w którym można naprawdę ładne zdjęcia zrobić i w ogóle. Polecajcie kogoś.
- pola
No widzicie, szukanie kogoś takiego jak fotograf ślubny żyrardów to czasem wiele godzin spędzonych tak naprawdę na poszukiwaniach, przeglądaniu sieci, czy katalogów usług ślubnych. Tak to niestety jest, bo przecież chodzi o to, żebyśmy my naprawdę cieszyli się z jego pracy, a nie byli załamani, że coś się nie udało i tak dalej.
Post autor: Kaśieńka »
Ostatnio zajęłam się fotografia plenerową, i kupiłam sobie nowy aparat, a teraz szukam fajnych akcesorii pomocnych w pracy fotografa, nie chodzi mi o tła, tylko raczej jakieś fajne gadżety, widziałam fajne rzeczy w sklepie internetowym https://7days24hours.pl/viewtopic.php?f=20&t=165&p=16407#p16407, ale najchętniej chciałabym wszystko, podpowiedzcie co wybrać na początek.
Post autor: danuśka »
Może nie ta lokalizacja, ale na pewno ta fotografia ślubna Gliwice będzie dla Was dobra i jeśli chcecie, to ten fotograf śmiało przyjedzie tam, gdzie trzeba. Wiem, jak to czasem bywa, nie ma się czasu i nie wie się, co może być w porządku, a co nie, dlatego polecam sprawdzonego specjalistę. Jego zdjęcia są znane na całym świecie.
Post autor: fiołkowa »
Ja kocham robić zdjęcia. Postanowiłam w końcu kupić sobie porządny aparat - https://bigbaddice.pl/najlepsze-aparaty ... decydowac/ i chcę się dodatkowo zapisać na kurs fotografii... Kariery jako fotograf raczej już nie zrobię, ale zrealizuję swoje małe marzenie.