Fotograf Warszawa

O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
Awatar użytkownika
hajs

Fotograf Warszawa

Post autor: hajs »

Poszukuje fotografa na terenie Warszawy, czy możecie mi kogoś polecić? Chciałbym zrobić sobie zdjęcia okolicznościowe.
Awatar użytkownika
niema

Re: Fotograf Warszawa

Post autor: niema »

A no widzisz, ja mam podobny problem, z tym że interesuje mnie fotografia ślubna kraków i nie wiem, kogo wybiorę. Chodzi o to, że opcji jest wiele, ale tak naprawdę nie wiadomo, kto jest rzetelny, a kto nie. Zależy mi na sesji z prawdziwego zdarzenia. Tym bardziej że Kraków to miejsce, w którym można naprawdę ładne zdjęcia zrobić i w ogóle. Polecajcie kogoś.
Awatar użytkownika
pola

Post autor: pola »

No widzicie, szukanie kogoś takiego jak fotograf ślubny żyrardów to czasem wiele godzin spędzonych tak naprawdę na poszukiwaniach, przeglądaniu sieci, czy katalogów usług ślubnych. Tak to niestety jest, bo przecież chodzi o to, żebyśmy my naprawdę cieszyli się z jego pracy, a nie byli załamani, że coś się nie udało i tak dalej.
Kaśieńka

Post autor: Kaśieńka »

Ostatnio zajęłam się fotografia plenerową, i kupiłam sobie nowy aparat, a teraz szukam fajnych akcesorii pomocnych w pracy fotografa, nie chodzi mi o tła, tylko raczej jakieś fajne gadżety, widziałam fajne rzeczy w sklepie internetowym https://7days24hours.pl/viewtopic.php?f=20&t=165&p=16407#p16407, ale najchętniej chciałabym wszystko, podpowiedzcie co wybrać na początek.
danuśka

Post autor: danuśka »

Może nie ta lokalizacja, ale na pewno ta fotografia ślubna Gliwice będzie dla Was dobra i jeśli chcecie, to ten fotograf śmiało przyjedzie tam, gdzie trzeba. Wiem, jak to czasem bywa, nie ma się czasu i nie wie się, co może być w porządku, a co nie, dlatego polecam sprawdzonego specjalistę. Jego zdjęcia są znane na całym świecie.
fiołkowa

Post autor: fiołkowa »

Ja kocham robić zdjęcia. Postanowiłam w końcu kupić sobie porządny aparat - https://bigbaddice.pl/najlepsze-aparaty ... decydowac/ i chcę się dodatkowo zapisać na kurs fotografii... Kariery jako fotograf raczej już nie zrobię, ale zrealizuję swoje małe marzenie.
ODPOWIEDZ