Jak radzicie sobie z przeziębieniem?
O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
- kabasabas213
Re: Jak radzicie sobie z przeziębieniem?
Post autor: kabasabas213 »
Leżę w łóżku dopóki nie wyzdrowieje
- Marek22
ja staram się zapobiegać poprzez dezynfekcja i zainwestowałam w klamki z powłoką antybakteryjną https://fam-to.pl/ z jonami srebra. Pozwalają zmniejszyć namnażanie się drobnoustrojów zanim klamkę wyczyścimy. Naprawdę skuteczny sposób na zminimalizowanie rozprzestrzeniania się wirusa. Nie od dziś wiadomo że na klamce zostaje zarazków najwięcej.
Post autor: moniś »
Taka jest prawda, że trzeba aktualnie uważać. Dlatego jak posiadamy firmę najlepiej ją wyposażyć przykładowo w takie urządzenia, jak lampa bakteriobójcza uv . W ten sposób pozbędziemy się z naszych wnętrz wszelkich bakterii itp.
- Lidia
Ja zawsze przed sezonem grypowym dbam o to aby pomieszczenia w moim domu zostały zdezynfekowane. U mnie zajmuje się tym firma AirOzone, która dezynfekcją zamgławianiem usuwa różne bakterie, wirusy, grzyby itp. Jest nam dzięki temu dużo łatwiej uniknąć przeziębień.
Post autor: łobuz »
ja to przy przeziebieniu zawsze mam problem z bólem gardła, jakis czas temu kupilem w aptece Septogard, w sumie tak z ciekawosci bo mi farmaceutka polecila, kilka zastosowan i bylo po problemie, a najwiekszym plusem jest jego szybkie dzialanie, psikam , chwila mija i ugla ogromna!