Jakie zabawki dla 6 latka na prezent pod choinkę?
Podpowiecie mi coś ekstra ?
Jakie zabawki dla 6 latka na prezent pod choinkę?
O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
Re: Jakie zabawki dla 6 latka na prezent pod choinkę?
Post autor: Podchoinkę »
A czymś konkretnym się interesuje ten sześciolatek czy nie wiesz?
Najlepiej najpierw spytać, bo to może dac Ci od razu rozwiązanie co do wyboru prezentu. Może akurat jest na fali jakiejś bajki z telewizji i wszystko, co z nią związane będzie wzbudzac jego zachwyt? Albo może ma etap małego konstruktora i np klocki wszech maści będą trafione w dziesiatkę?
Ewentualnie sprawdź ten dział: gazetka lidl zabawki - i tam masz masę propozycje pod chłopców, można wybrac cos uniwersalnego jak gry czy zabawki kreatywne, które zawsze się sprawdzają i po prostu kupić w dobrej, gazetkowej cenie.
Opcji jest masa, tylko wiadomo no, trzeba trochę czasu poświęcić, żeby znaleźć.
Dla chcącego nic trudnego
Najlepiej najpierw spytać, bo to może dac Ci od razu rozwiązanie co do wyboru prezentu. Może akurat jest na fali jakiejś bajki z telewizji i wszystko, co z nią związane będzie wzbudzac jego zachwyt? Albo może ma etap małego konstruktora i np klocki wszech maści będą trafione w dziesiatkę?
Ewentualnie sprawdź ten dział: gazetka lidl zabawki - i tam masz masę propozycje pod chłopców, można wybrac cos uniwersalnego jak gry czy zabawki kreatywne, które zawsze się sprawdzają i po prostu kupić w dobrej, gazetkowej cenie.
Opcji jest masa, tylko wiadomo no, trzeba trochę czasu poświęcić, żeby znaleźć.
Dla chcącego nic trudnego
- guerlainka
Re: Jakie zabawki dla 6 latka na prezent pod choinkę?
Post autor: guerlainka »
Eco zabawki sa naprawdę całkiem spoko Sama mam własnie prezent juz dla mojej córki https://eco-zabawki.pl/ najważniejsze, żeby prezent odpowiadał charakterowi i zainteresowaniom dziecka. Szkoda, żeby kupić prezent, który będzie leżał na dnie szafy. Ale myślę, że skarbonki od lat cieszą się popularnością