Prace na wysokościach z własnym dźwigiem

O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
Awatar użytkownika
nelly

Prace na wysokościach z własnym dźwigiem

Post autor: nelly »

Witam, mam do Was pytanie odnośnie firmy https://kgpol.pl/ . Szukam dźwigu na wynajem do prostych prac na wysokości. Chodzi mi tu głównie o czyszczenie i usuwanie zagrożeń. Sprawdzi się ta firma? Potrzebuję dosyć wysokiego dźwigu i nie wiem czy ich się sprawdzi. Może powinienem zadzwonić i zapytać? Najpierw wolę usłyszeć jednak Wasze opinie na temat jakości ich usług. Słyszałem, że dają radę, potwierdzicie to?

pini polonia cennik
Nie odzywaj się chyba, że możesz ulepszyć ciszę.
Awatar użytkownika
klebuszek

Re: Prace na wysokościach z własnym dźwigiem

Post autor: klebuszek »

Właśnie szukałem tutaj takiej pomocy. Dzięki wielkie za pomoc.
Kiedy nie ma się nic oprócz młotka, wszystko wygląda jak gwóźdź.
Awatar użytkownika
bedlu

Post autor: bedlu »

Jak najbardziej zgadzam się z poprzednikiem w tym temacie. Według mnie ma on tu stu procentową rację. Nie dorzucę nic więcej.
Dodaj królu - odparł Gandalf - że prawda miewa skrzywione oblicze, jeśli na nią patrzą fałszywe oczy.
Awatar użytkownika
Renata

Post autor: Renata »

Trudno sie z tym nie zgodzic.

australijskie torbacze
Awatar użytkownika
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Praca na wlasny rachunek to bardzo ciekawe rozwiazanie. Wiekszosc ludzi pracujacych na etat stara sie w jakis sposob znalezc wyjscie z sytuacji. Szukajac wiekszych mozliwosci zarobkowania nie trzeba koniecznie rzucac sie na gleboka wode i inwestowac wszystkie swoje pieniadze w otwarcie firmy. O wiele korzystniej jest zalozyc jednooosobwa dzialalnosc by skorzystac z roznych ulg na start. Wystarczy znalezc jakas specjalizacje, zrobic szkolenia i mozna wykonywac uslugi dla innych ludzi. Jesli mowimy o branzy ciezkiej to zawsze mozna wypozyczyc taki sprzet jak ładowarka teleskopowa bez wiekszego problemu. Obnizy to bardzo mocno pieniadze potrzebne na start.
ODPOWIEDZ