Prace na wysokościach z własnym dźwigiem
O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
- nelly
Prace na wysokościach z własnym dźwigiem
Witam, mam do Was pytanie odnośnie firmy https://kgpol.pl/ . Szukam dźwigu na wynajem do prostych prac na wysokości. Chodzi mi tu głównie o czyszczenie i usuwanie zagrożeń. Sprawdzi się ta firma? Potrzebuję dosyć wysokiego dźwigu i nie wiem czy ich się sprawdzi. Może powinienem zadzwonić i zapytać? Najpierw wolę usłyszeć jednak Wasze opinie na temat jakości ich usług. Słyszałem, że dają radę, potwierdzicie to?
Nie odzywaj się chyba, że możesz ulepszyć ciszę.
- bedlu
Re: Prace na wysokościach z własnym dźwigiem
Jak najbardziej zgadzam się z poprzednikiem w tym temacie. Według mnie ma on tu stu procentową rację. Nie dorzucę nic więcej.
Dodaj królu - odparł Gandalf - że prawda miewa skrzywione oblicze, jeśli na nią patrzą fałszywe oczy.
- Amaretto
Re: Prace na wysokościach z własnym dźwigiem
Praca na wlasny rachunek to bardzo ciekawe rozwiazanie. Wiekszosc ludzi pracujacych na etat stara sie w jakis sposob znalezc wyjscie z sytuacji. Szukajac wiekszych mozliwosci zarobkowania nie trzeba koniecznie rzucac sie na gleboka wode i inwestowac wszystkie swoje pieniadze w otwarcie firmy. O wiele korzystniej jest zalozyc jednooosobwa dzialalnosc by skorzystac z roznych ulg na start. Wystarczy znalezc jakas specjalizacje, zrobic szkolenia i mozna wykonywac uslugi dla innych ludzi. Jesli mowimy o branzy ciezkiej to zawsze mozna wypozyczyc taki sprzet jak ładowarka teleskopowa bez wiekszego problemu. Obnizy to bardzo mocno pieniadze potrzebne na start.