Spadek, jaki prawnik z Trójmiasta?

O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
Seba31

Spadek, jaki prawnik z Trójmiasta?

Post autor: Seba31 »

Jaki prawnik z Trójmiasta, a najlepiej Gdańska zajmuje się spadkami i ma w tym spore doświadczenie? Dostałem spadek z długiem i kompletnie nie wiem co dalej mam robić
Zuza23

Re: Spadek, jaki prawnik z Trójmiasta?

Post autor: Zuza23 »

Ja myślę, że najlepiej skontaktować się z mecenasem Michałem Mindykowskim. To prawnik, który według mnie nie rozczaruje, bo w takich tematach ma jednak dużo doświadczenia.
Jarek44

Post autor: Jarek44 »

Jedyny, któremu ufam to mecenas Mindykowski. Ma bardzo dobre opinie i wiele sukcesów na swoim koncie. To właśnie tym zyskał moje zaufanie i polecam Ci go ze spokojnym sumieniem.
seba31

Post autor: seba31 »

No to teraz wiem już wszystko. Na pewno skontaktuję się z wspomnianym przez Was mecenasem, skoro jest tak dobry. Dziękuję za Wasze odpowiedzi. Gdyby nie Wy nie wiedziałbym co robić.
Franciu

Post autor: Franciu »

W przypadku gdy spadek jest odrzucany, ważne jest, aby wszystkie działania były dokładnie udokumentowane. Procedura ta wymaga specjalnej formy, a odpowiednie dokumenty należy złożyć w sądzie lub u notariusza. Kluczowe informacje na ten temat można znaleźć na stronie https://www.prawo-cywilne.info/jak-odrz ... 033-c.html, co pozwoli uniknąć błędów proceduralnych.
ODPOWIEDZ