Chetnie skorzystam z inspriacji
Post autor: Kichuś »
Post autor: Mirosławcia »
Ja właśnie skończyłam czytać książkę nową Kingi Litkowiec - takie przyjemne romanse mafijne, a teraz wieczorem siadam do lektury Alex Sand, nowy romans, ale że w tle sceny jakies dramatyczne to chętnie zerknę. Znalazłam na Legimi tu https://www.legimi.pl/ebook-nie-zapomni ... 97639.html bo płacę tam abonament 3 dychy za ebooki i czytam do woli.Kichuś pisze: ↑21 lis 2020, 10:09 Ulubione książki romanse - jakie polecacie? do przeczytania na nudne jesienne wieczory?![]()
Chetnie skorzystam z inspriacji
Post autor: mirka »
Post autor: matyldziaa »
To ja nawet nie wiedzialam, ze IAM taki event organizowal! gdzie o tym wyczytalas? jak sie dowiedzialas? uwielbiam Lema i jego tworczosc, naprawde tak jak mowisz mial leb nie od parady i niesamowite jest to jak wladal slowami. Daj koniecznie znac jak bylo na festiwalumirka pisze: ↑19 paź 2021, 16:52 Ciezko mi wybrac jedna ulubiona ksiazke, ale na pewno nie bedzie to romans a gatunek sci- fiszczegolnie lubie Lema
czytaliscie jego pozycje? niesamowity pisarz, mam wrazenie, ze on potrafil przewidziec przyszlosc, dlatego nie dziwi mnie, ze do dzis tworcy inspiruja sie jego dzielami. Nawet niedawno bylam na koncercie w Wiedniu ktory organizowal instytut mickiewicza i tam wlasnie muzycy i choreografowie inspirowali sie postaciami z ksiazek Lema
![]()
Post autor: mirka »
noooo warto sobie poczytac na https://culture.pl/pl/wydarzenie/glos-l ... cu-wiednia - projekt wyszedl moim zdaniem fantastycznie, sama bylam pod wrazeniem jak ciekawy efekt dalo polaczenie muzyki i literaturymatyldziaa pisze: ↑20 paź 2021, 16:32To ja nawet nie wiedzialam, ze IAM taki event organizowal! gdzie o tym wyczytalas? jak sie dowiedzialas? uwielbiam Lema i jego tworczosc, naprawde tak jak mowisz mial leb nie od parady i niesamowite jest to jak wladal slowami. Daj koniecznie znac jak bylo na festiwalumirka pisze: ↑19 paź 2021, 16:52 Ciezko mi wybrac jedna ulubiona ksiazke, ale na pewno nie bedzie to romans a gatunek sci- fiszczegolnie lubie Lema
czytaliscie jego pozycje? niesamowity pisarz, mam wrazenie, ze on potrafil przewidziec przyszlosc, dlatego nie dziwi mnie, ze do dzis tworcy inspiruja sie jego dzielami. Nawet niedawno bylam na koncercie w Wiedniu ktory organizowal instytut mickiewicza i tam wlasnie muzycy i choreografowie inspirowali sie postaciami z ksiazek Lema
![]()
ciekawa jestem tych wystepow!