wyposażenie gastronomii

O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
Rejnardś3811

wyposażenie gastronomii

Post autor: Rejnardś3811 »

Witam, możecie mi powiedzieć czy chłodziarka gastronomiczna jest przydatna w gastronomii? Jeśli tak to skąd najlepiej kupić taki sprzęt i jak jest z cenami? Warto kupować takie produkty z internetu czy szukać w sklepach stacjonarnych? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
luś

Re: wyposażenie gastronomii

Post autor: luś »

szukam zmywarki-mogę zainwestować trochę więcej kaski bo szukam czegoś porządnego na lata, doświadczenie ze zmywarkami mam złe ale bez nich nie wyobrażam sobie życia ;) Nie będę pisać jakie marki mnie zawiodły... Dawajcie swoje typy jeśli chodzi o zmywarki ;)

wprowadzanie danych do excela
światowid

Post autor: światowid »

luś pisze: ↑23 kwie 2021, 12:13 szukam zmywarki-mogę zainwestować trochę więcej kaski bo szukam czegoś porządnego na lata, doświadczenie ze zmywarkami mam złe ale bez nich nie wyobrażam sobie życia ;) Nie będę pisać jakie marki mnie zawiodły... Dawajcie swoje typy jeśli chodzi o zmywarki ;)
@luś a marka Winterhalter jest Ci znana? Jak nie to gorąco polecam, majstersztyk jeśli chodzi o jakość :D Jak już masz postawić na coś lepszego, to nie żałuj grosza i postaw tylko na tę firmę. A wiem, co mówię, u nas w cateringu pudełkowym, do codziennej pracy spisuje się na medal. Także bez wahania polecam Ci!
Awatar użytkownika
martucha

Post autor: martucha »

A kojarzycie może tą firmę ? https://consido.pl/projektowanie-restauracji-barow/ na codzień zajmują się projektowaniem lokali gastronomicznych, wiedzą co i jak zrobić, żeby wnętrze było jak najbardziej funkcjonalne i przyjazne dla klienta, w kwestii wyposażenia też bardzo chętnie pomagają
ODPOWIEDZ