wyposażenie gastronomii
O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
wyposażenie gastronomii
Post autor: Rejnardś3811 »
Witam, możecie mi powiedzieć czy chłodziarka gastronomiczna jest przydatna w gastronomii? Jeśli tak to skąd najlepiej kupić taki sprzęt i jak jest z cenami? Warto kupować takie produkty z internetu czy szukać w sklepach stacjonarnych? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Re: wyposażenie gastronomii
Post autor: luś »
szukam zmywarki-mogę zainwestować trochę więcej kaski bo szukam czegoś porządnego na lata, doświadczenie ze zmywarkami mam złe ale bez nich nie wyobrażam sobie życia Nie będę pisać jakie marki mnie zawiodły... Dawajcie swoje typy jeśli chodzi o zmywarki
wprowadzanie danych do excela
wprowadzanie danych do excela
Post autor: światowid »
@luś a marka Winterhalter jest Ci znana? Jak nie to gorąco polecam, majstersztyk jeśli chodzi o jakość Jak już masz postawić na coś lepszego, to nie żałuj grosza i postaw tylko na tę firmę. A wiem, co mówię, u nas w cateringu pudełkowym, do codziennej pracy spisuje się na medal. Także bez wahania polecam Ci!luś pisze: ↑23 kwie 2021, 12:13 szukam zmywarki-mogę zainwestować trochę więcej kaski bo szukam czegoś porządnego na lata, doświadczenie ze zmywarkami mam złe ale bez nich nie wyobrażam sobie życia Nie będę pisać jakie marki mnie zawiodły... Dawajcie swoje typy jeśli chodzi o zmywarki
- martucha
A kojarzycie może tą firmę ? https://consido.pl/projektowanie-restauracji-barow/ na codzień zajmują się projektowaniem lokali gastronomicznych, wiedzą co i jak zrobić, żeby wnętrze było jak najbardziej funkcjonalne i przyjazne dla klienta, w kwestii wyposażenia też bardzo chętnie pomagają