Zakup soczewek

O wszystkim i o niczym. Masz pytanie? Zapraszamy do dyskusji.
Awatar użytkownika
Vernita

Zakup soczewek

Post autor: Vernita »

Siemka. Zastanawia się ktoś z was nad zakupem soczewek kontaktowych? Nie wiecie na jakie się zdecydować? Osobiście mogę wam polecić w takim razie tą stronę http://jakiesoczewki.pl/katalog-soczewek-kontaktowych/ . Znajdziecie tam całą listę sprawdzonych soczewek różnych marek. Dzięki temu z pewnością wybierzecie coś dla siebie. Sam korzystałem z ich oferty i muszę wam powiedzieć, że było warto! W końcu wybrałem idealne soczewki dla siebie. Większość z nich jest w bardzo atrakcyjnej cenie. Do tego są one wysokiej jakości. Zdecydowanie jest to gwarancja udanych zakupów, polecam gorąco!
Trzeba uważać, kiedy wypowiada się życzenie. Nigdy nie wiadomo, kto może słuchać. Albo co, skoro o tym już mowa.
Awatar użytkownika
beburmart55

Re: Zakup soczewek

Post autor: beburmart55 »

Jeśli chodzi o soczewki to ja zawsze kupuję je w salonie optycznym

Post autor: Róża33 »

Soczewki kontaktowe kupuję na internecie. Dzięki czemu nie muszę się przejmować tym, że zabraknie akurat takich, jak potrzebuje i będę musiała biegać po sklepach optycznych. Na internecie są też dużo korzystniejsze ceny. Na dostawę nie muszę długo czekać, dzięki czemu nawet w czasie pandemii nie muszę robić wielkich zapasów soczewek w obawie przed zamknięciem sklepów.
Kamuś

Post autor: Kamuś »

Z moją wadą wzroku soczewki się nie nadają kompletnie. Szkoda bo jest to zawsze jakieś ułatwienie życia natomiast trzeba to po prostu zaakceptować i przyzwyczaić się do okularów. Ale jakby ktoś szukał to znalazłam fajną stronkę z okularami https://iokulary.pl/product-pol-11846-O ... 03-05.html i właśnie nie tylko Jakby ktoś potrzebował jednego czy drugiego to na pewno coś dla siebie znajdzie.
Awatar użytkownika
iwika

Post autor: iwika »

A jaką masz wadę wzroku? Bo teraz nawet osoby z astygmatyzmem mają dostęp do soczewek torycznych. Może warto skonsultować się z innym okulistą, bo noszenie soczewek jest bardzo wygodne. A jeśli chodzi o zakup soczewek, to ja zamawiam online. Jest taniej niż w salonach optycznych. A są w sieci sklepy jak alesoczewki.com, gdzie można dostać nie tylko różne rodzaje soczewek, ale też różne marki. I łatwo dobrać coś do swoich potrzeb.
RomanŁ

Post autor: RomanŁ »

Ja próbowałem dobrać soczewki na własną rękę no i teraz jestem kilka stów w plecy. Po wizycie w https://panhilaryoptyk.pl/ już wiem co robiłem nie tak. Oprócz badania, dobrania soczewek pokazali mi jak się dba o soczewki, jak się je zakłada i ściąga. Też zaopatrzyłem się we wszystkie niezbędne akcesoria. Reasumując, soczewki to dobry pomysł ale nigdy na własną rękę
tropos

Post autor: tropos »

Moim zdaniem warto uderzyć w soczewki eyelove, bo tutaj macie dobrą cenę i porządny produkt. Testowałam 3 marki - te mi najbardziej pasowały. Nie wiem do końca, z czego to wynikało, ale po prostu coś było nie tak, cały czas jakby mi ta soczewka przeszkadzała. Tutaj tego nie mam.
ODPOWIEDZ