jakie oprogramowanie dla gastronomii?

Kącik rozmaitości. Tutaj możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
lana_72

jakie oprogramowanie dla gastronomii?

Post autor: lana_72 »

Hej wszystkim. Jakie macie doświadczenie w kwestii oprogramowania dla gastronomii? Jestem właścicielką małej restauracji i chciałabym znaleźć odpowiednie oprogramowanie, które pomoże mi zarządzać moim biznesem.
Mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc i doradzić, jakie oprogramowanie będzie dla mnie najlepsze. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i porady. :)
Gość

Re: jakie oprogramowanie dla gastronomii?

Post autor: Gość »

Cześć! Rozumiem, że poszukujesz oprogramowania do zarządzania restauracją. Mam doświadczenie w tej dziedzinie i mogę polecić kilka rozwiązań. Czy udało Ci się znaleźć kogoś, kto może Ci pomóc, czy nadal szukasz? Jeśli nadal potrzebujesz pomocy, chętnie podzielę się swoimi sugestiami i doświadczeniem w wyborze odpowiedniego oprogramowania dla gastronomii.
manka

Post autor: manka »

Nie jest latwo wybrac oprogramowanie gastronomiczne łódź , bo musi ono wspierac wiele zakresow dzialania biznesu - dobrze by bylo by nie tylko obslugiwalo ksiegowosc i rachunki, ale rowniez wspieralo chociazby zamowienia online
uranka

Post autor: uranka »

Warto tez pomyslec o odpowiednim przygotowaniu personelu do dzialania w biznesie gastronomicznym. Inwestycja w szkolenia to moim zdaniem podstawa, by utrzymac sie na rynku. Niezla opcja moze byc szkolenie dla managerow https://twojegastro.com/nasze-szkolenia ... stronomii/ ktore ulatwi zarzadzanie restauracja czy knajpa
ODPOWIEDZ