Dziewczyny po porodzie został mi problem z nietrzymaniem moczu, leczę się, chodzę do fizjoterapeuty, możecie polecić mi jakieś dobre wkładki na takie problemy?? Gdzie mogę kupić takie produkty?
witamina c pochodzenia naturalnego
nietrzymanie moczu
Kącik rozmaitości. Tutaj możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Re: nietrzymanie moczu
Post autor: zuzla »
Zajrzyj do apteki dbam o zdrowie, u nich można skorzystać z opcji darmowych próbek, dzięki temu dobierzesz odpowiednie dla siebie pod wzglądem rozmiaru i chłonności.
Post autor: wisienka89 »
Dokładnie, opcja z tymi darmowymi próbkami w DOZ jest super, możesz sobie wziąć kilka próbek i sprawdzić, które Ci najbardziej odpowiadają i dopiero wtedy kupić pełne opakowanie.
Post autor: pomka »
Ten artykuł na medicot.pl jest naprawdę interesujący! Dowiedziałam się, że medycyna estetyczna może być skutecznym narzędziem w walce z nietrzymaniem moczu. Sprawdźcie sami: https://medicot.pl/nietrzymanie-moczu-w ... -femilift/
Post autor: majuszka »
My ostatnio też wzięliśmy takie darmowe próbki dla babci aby mogła sobie sprawdzić co jej odpowiada i dopiero potem kupiliśmy pełne opakowanie, babcia zadowolona.
Post autor: maczuga »
To faktycznie jest fajna opcja z tymi darmowymi próbkami, nie trzeba kupować w ciemno. Muszę zapytać do doz do którego chodzę czy też mają tam taką opcję.
Post autor: emia »
A to każdy może otrzymać takie darmowe próbki środków higieniczny w DOZ? W każdej ich aptece obowiązuje taka promocja? Bradzo chętnie bym z niej skorzystała.
Post autor: maczuga »
chyba w każdym dozie, gdyby nie były wystawione na standach to zawsze można kogoś z obsługi poprosić, w doborze też podpowiedzą co i jak, na pewno warto się wybrać
Post autor: zerówka1 »
Zgadzam się, w moim DOZie nie było nigdzie widać i zapytała panią i faktycznie pokazała mi jaki jest wybór, wybrałam próbkę, sprawdziłam i wróciłam po pełne opakowanie.
Post autor: haliszka »
Tak, ja też właśnie jak zapytałam to otrzymałam od pani takie darmowe próbki w DOZ, więc warto pytać, przetestować sobie a potem kupić już pełne opakowanie tego co nam pasuje.
wypożyczalnie strojów olkusz
wypożyczalnie strojów olkusz
Post autor: Gretta »
Problemy z nietrzymaniem moczu wymagają specjalistycznych rozwiązań, a pessary mogą znacząco poprawić komfort życia. Aby dowiedzieć się więcej o ich rodzajach i zastosowaniach, warto odwiedzić stronę: https://sklep.meringer.pl/kategoria/fiz ... ontynencja To praktyczne wsparcie w leczeniu różnych schorzeń.