samochody z Holandii

Kącik rozmaitości. Tutaj możesz zapytać o wszystko, na co nie znalazłeś odpowiedzi w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
Roman1983

samochody z Holandii

Post autor: Roman1983 »

Cześć. Od jakiegoś czasu interesuje mnie zakup samochodu z Holandii. Przeszukałem wiele stron internetowych, ale nadal nie mogę znaleźć odpowiedniego rozwiązania. Przeglądałem ogłoszenia Holandia i znalazłem kilka interesujących ofert, ale nie wiem, czy są one wiarygodne.
Czy ktoś z Was ma doświadczenie w zakupie samochodu z Holandii? Czy możecie polecić mi jakieś sprawdzone źródła, gdzie mogę znaleźć wiarygodne oferty? Jakie są najlepsze sposoby na zakup samochodu z Holandii?
Dziękuję za poświęcony czas i z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
joaśka

Re: samochody z Holandii

Post autor: joaśka »

Widziałam ostatnio, że całkiem dobrą ofertą są Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Dodatkowo są one bardzo starannie wykonane, więc może jednak to będzie udany zakup
Awatar użytkownika
paulina

Post autor: paulina »

Niezależnie od tego, czy kupisz auto używane czy nowe, może Ci się popsuć w najmniej oczekiwanym momencie. Dlatego warto mieć namiary na takie firmy jak pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu Maciej Prosiński: http://www.pomocdrogowapoznan.pl/ . Polecam z własnego doświadczenia.
Awatar użytkownika
parada

Post autor: parada »

Nie wiem czy jest sens sprowadzać samochody kiedy tu w kraju są dostępne bardzo fajne auta. Nie wszystkie też musisz od razu kupować bo można też korzystać wygodnie z wypożyczalni. W przyszłym miesiącu zamierzam wynająć auto na weekend. Zainspirował mnie ten artykuł https://comfortcar.pl/blog/aktualnosci/ ... czy-warto/
pęciaka

Post autor: pęciaka »

Jestem regularnym użytkownikiem usług wynajmu aut i nie wyobrażam sobie innej formy podróżowania. Szybko, wygodnie i bez kłopotów. Najlepszy wynajem długoterminowy samochodu używanego ogarnialem u mamgo samochody
ODPOWIEDZ