Firmowa strona sprzedażowa

Jak reklamować się w Internecie? Od czego zacząć? Gdzie szukać pomocy? Zapraszamy do dyskusji!
Awatar użytkownika
desreta_91

Firmowa strona sprzedażowa

Post autor: desreta_91 »

Cześć! Chciałabym uruchomić stronę WWW dotyczącą działalności mojej firmy. Potrzebuję pomocy specjalistów, którzy znają się na takich działaniach. Kogo polecacie?
Awatar użytkownika
Fatma

Re: Firmowa strona sprzedażowa

Post autor: Fatma »

Polecam sprawdzić, co oferuje agencja strony-internetowe.perspektiw.pl. Ja mam z nimi dobre doświadczenia. Znają się nie tylko na tworzeniu stron czy sklepów, ale też i na reklamie zewnętrznej. Są poza tym zdolnymi grafikami.
mamakamilaa

Post autor: mamakamilaa »

Jeśli strona internetowa ma być skutecznym narzędziem wsparcia sprzedaży, polecam abyście zdecydowali się na jej specyficzną formę, tj. aplikację mobilną. Coraz większa liczba ludzi korzysta bowiem z Internetu z poziomu smartfonów lub tabletów. Warto też jednocześnie wdrożyć program lojalnościowy. Zintegrowany z aplikacją potrafi zdziałać wiele dla rozwoju biznesu, przeczytajcie zresztą sami: https://czasprzedsiebiorcow.pl/aplikacj ... alnosciowy . Za sprawą takiej fuzji zachęcicie klientów do zakupów, pozyskacie nowych, a z dotychczasowymi utrzymacie długotrwałe, pozytywne relacje handlowe:) U mnie w formie to zadziałało!
Czesia

Post autor: Czesia »

Osoby zainteresowane sprzedażą ubrań powinny zwrócić uwagę na aktualne trendy mody, które mogą wpłynąć na szybkość sprzedaży. Wyselekcjonowanie i dopasowanie ubrań do aktualnych trendów może znacznie zwiększyć zainteresowanie ofertą. Więcej informacji na ten temat oferuje artykuł dostępny pod adresem https://lubuskie24.pl/wiadomosc/1988-ja ... kupil.html. Odpowiednia prezentacja i stylizacja ubrań może przyciągnąć większą liczbę potencjalnych nabywców.
mirelka

Post autor: mirelka »

Moja znajoma zaczęła robić live na FB do sprzedaży ubrań i zauważyła ogromny wzrost utargu. Ludzie naprawdę lubią to, że mogą zadawać pytania na bieżąco i od razu widzą produkty w akcji. To bardzo wygodne, bo zakupy można robić z wygody własnego domu.
Awatar użytkownika
guerlainka

Post autor: guerlainka »

Zastanawiam się nad tym, jaki program dla sklepu motoryzacyjnego warto wybrać. Oferta wygląda naprawdę obiecująco, dlatego jestem ciekawa, co o tym myślicie. Jakie są wasze opinie na temat tego rozwiązania?
ODPOWIEDZ