apteka

Dobre rady o zdrowiu, polecenia lekarzy i szpitali. Skuteczne metody leczenia, dobre suplementy.
hilda

apteka

Post autor: hilda »

która apteka najtańsza? Zastanawiam się gdzie można chociaż trochę zaoszczędzić, wszysko tak szybko drożeje a bez leków trudno się jednak obyć, gdzie wy kupujecie?
hipka

Re: apteka

Post autor: hipka »

zdecydowanie DOZ, porównałam sobie ceny w kilku aptekach, które mam w okolicy i doz wypadł najlepiej cenowo, ja regularnie tam kupuję i jestem zadowolona
Nine

Post autor: Nine »

Faktycznie coś w tym jest, ja w doz od wielu miesięcy płacę cały czas tyle samo za swoje standardowe leki, więc podwyżek raczej nie mieli. Patrząc na to co się dzieje w innych aptekach to można się za głowę złapać.
wieolka

Post autor: wieolka »

Ja również widzę różnicę, teraz to już faktycznie kupuję w DOZie, w moim mieście nie ma tańszej apteki, po za tym mam pewność, że leki, które wykupuję będą dostępne.
Bonzi

Post autor: Bonzi »

Wiecie co, ja nie miałam pojęcia o tak dobrych cenach w doz, dopiero ten wątek mi uświadomił, że warto sprawdzić ceny w tej aptece :) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, polecam
Ina

Post autor: Ina »

Dokładnie, ja właściwie o tym od znajomych się dowiedziałam, jak się raz zgadaliśmy o lekach i też od tej pory już tylko w doz kupuję. Miejmy nadzieję, że będzie tak jak najdłużej.
marianna28

Post autor: marianna28 »

Też mam taką nadzieję, ja akurat mam trochę leków na receptę i muszę przyznać, że to właśnie w dozie jestem w stanie wykupić je najtaniej, do innych aptek już nawet nie wchodzę.
kropeczka

Post autor: kropeczka »

Ja ostatnio chciałam wykupic leki na receptę, załamałam się cenami, poszłam do dozu i jednak wyszło tam sporo taniej. Warto porównywać ceny, zwłaszcza jak ktoś bierze leki regularnie, to spore sumy mogą się uzbierać
liska

Post autor: liska »

Chodzę do mojego DOZ regularnie i nie zauważyłam ostatnio podwyżek, kupuję co miesiąc praktycznie to samo i paragon ciągle taki sam, nie ukrywam bardzo mnie to cieszy w dobie dzisiejszych podwyżek.
ariel

Post autor: ariel »

Kupuję regularnie w dozie, zarówno online jak i stacjonarnie i nie zauważyłam u nich żadnych podwyżek cen w ostatnim czasie. To miłe, bo wszędzie wszystko mocno poszło w górę
kristina

Post autor: kristina »

Ja też kupuję w DOZie, ale tylko stacjonarnie- tak mi najwygodniej, uważam, że mają najlepsze ceny, realizuję u nich recepty i jestem bardzo zadowolona.

krzyż św benedykta
nurka

Post autor: nurka »

Właśnie ja sama się zdziwiłam, że apteka w centrum mojego miasta ma takie dobre ceny, teraz już wiem, żeby właśnie tylko u nich realizować recepty, bo nie lubię przepłacać.
moreszka

Post autor: moreszka »

Ja też zdecydowanie wolę zakupy w aptece stacjonarnie, w DOZ realizuje swoje recepty, ale też recepty dla rodziców, mają naprawdę dobre ceny i nie widać podwyżki w ostatnim czasie.
Glade

Post autor: Glade »

Też mogę polecić zakupy w doz i regularnie zaopatruję się właśnie tam w leki czy suplementy. Często robię porównanie cen w aptekach, ale doz zdecydowanie wygrywa, dlatego na pewno będę się trzymać tej apteki.
druszka

Post autor: druszka »

Zgadzam się z Tobą, przyjmuję leki regularnie i właśnie zawsz kupuję w DOZi- tam wychodzi najtaniej. Kupuję u nich dodatkowo suplementy, mają spory wybór w dobrych cenach.
erwa

Post autor: erwa »

Też kiedyś robiłam takie porównanie i moje leki właśnie w DOZie wyszły najtaniej, od tamtej pory właśnie tylko u nich kupuję bo cena pozostaje bez zmian co bardzo doceniam w dzisiejszych czasach.
Awatar użytkownika
nord

Post autor: nord »

W aptekach sieci DOZ mają naprawdę niskie ceny, czasem wręcz spadają kiedy u konkurencji rosną. W dzisiejszych czasach każdy szuka oszczędności więc jest to naprawdę świetna opcja.
ziuta

Post autor: ziuta »

Fakt, w dozie ceny od miesięcy nie wzrosły. Kupuję tam regularnie, bo najbardziej mi się opłaca. A biorę leki na stałe, więc kupuję je co miesiąc, gdyby były jakieś znaczące podwyżki to niestety bardzo bym to odczuła.
melika

Post autor: melika »

muszę rodzicom podpowiedzieć gdzie mogą kupować leki bo bardzo narzekali że w aptece w któej do tej pory kupowali coraz drożej a wiadomo jak to u emerytów na nadmiar kasy nie cierpią
elizka

Post autor: elizka »

Warto zaglądać do DOZu, mają naprawdę dobre ceny, jeśli ktoś regularnie kupuje leki to tym bardziej nie ma co przepłacać. Lubię u nich kupować, zawsze też mają wszystko czego potrzebuje.
wnuszka

Post autor: wnuszka »

Ja zaglądam do DOZu regularnie i łatwo zauważyć, że ceny u nich są jak dawniej, co bardzo cieszy w czasach dzisiejszej drożyzny, kupuję już tylko u nich, leki na receptę też mają lepsze ceny.
natka

Post autor: natka »

Regularnie chodzę do dozu, moja ulubiona apteka i do tego chyba najtańsza w okolicy. Kupuję regularnie i nie zauwazyłam żadnych znaczących podwyżek cen, a leki biorę od dawna
Viki

Post autor: Viki »

Ja też polecam zakupy w doz, z tego co zauważyłam (a często porównuję apteki), mają najniższe ceny. Apteki też są dobrze zaopatrzone i nigdy nie było problemu z dostępnością jakiegoś leku czy suplementu.
jaskołka

Post autor: jaskołka »

My też kupujemy w DOZie cały czas leki, mają naprawdę bardzo dobre ceny, wracam do nich regularnie, bo przepłacać to ja bardzo nie lubię w dzisiejszych czasach.
Alexa

Post autor: Alexa »

Ja też trzymam się DOZ, mają zdecydowanie najniższe ceny, z drugiej strony nie wiem skąd takie różnice pomiędzy aptekami, no ale ja się trzymam DOZ :) Tam jeszcze mogę coś przynajmniej zaoszczędzić.
basia25

Post autor: basia25 »

W moim mieście też właśnie w DOZie jest taniej, kupuję tam regularnie, inne apteki można zawyżają ceny tego samego leku, a DOZ ma dużo korzystniejsze więc wiadomo co człowiek wybierze.
xenia89

Post autor: xenia89 »

Faktycznie mają dobre ceny w DOZie, sama ostatnio się tym przekonałam, dziecko mi się rozchorowało i kupiłam tam sporo leków, a paragon i tak nie był taki straszny.
Zizou

Post autor: Zizou »

Ja się trzymam DOZ cały czas,. Często porównuję różne apteki, ale taniej niż w DOZ nie znajduję, mają zdecydowanie najniższe ceny. W innych aptekach robią co chwilę jakieś podwyżki.
nurrka

Post autor: nurrka »

Zdecydowanie DOZ wygrywa cały czas, u mnie w mieście też jest najtańszą apteką i chyba jedną, która nie miała jak takich podwyżek, moje leki są w starych dobrych cenach.
Gina

Post autor: Gina »

Ja kupuję w DOZ od wielu miesięcy i póki co jestem naprawdę zadowolona. Często uda mi się zaoszczędzić, a w obecnych czasach to rzadkość. Do tego wybór jest naprawdę spory, a personel bardzo pomocny.
ashoka

Post autor: ashoka »

No ceny w dozie mają rzeczywiście bardzo dobre. Ja od jakiegoś czasu juz tylko w dozie kupuję swoje leki i suplementy. Najtaniej i nigdy nie ma problemu z dostępnością.
basiaasia

Post autor: basiaasia »

Masz zupełna rację, DOZ cały czas utrzymuje dobre ceny, lubię u nich kupować bo nigdzie indziej nie znalazłam swoich leków taniej, a przecież nie będę przepłacać.
derka

Post autor: derka »

Tak, zdecydowanie warto kupować w doz, leki na receptę i suplementy bo są w naprawdę dobrych cenach, ja robię zakupy u nich regularnie już od dawna....
elizja

Post autor: elizja »

A zakupy w DOZie robicie stacjonarnie czy online? Gdzie mają lepsze ceny? Muszę uzupełnić apteczkę dziecka, myślę aby zrobić to dobrze i w dobrych cenach.
grecja33

Post autor: grecja33 »

W DOZ zdecydowanie najlepiej kupować stacjonarnie, tam są najlepsze ceny, dużo taniej można kupić też suplementy, nie ma też problemów z dostępnością.
ODPOWIEDZ