która apteka najtańsza? Zastanawiam się gdzie można chociaż trochę zaoszczędzić, wszysko tak szybko drożeje a bez leków trudno się jednak obyć, gdzie wy kupujecie?
zdecydowanie DOZ, porównałam sobie ceny w kilku aptekach, które mam w okolicy i doz wypadł najlepiej cenowo, ja regularnie tam kupuję i jestem zadowolona
Faktycznie coś w tym jest, ja w doz od wielu miesięcy płacę cały czas tyle samo za swoje standardowe leki, więc podwyżek raczej nie mieli. Patrząc na to co się dzieje w innych aptekach to można się za głowę złapać.
Ja również widzę różnicę, teraz to już faktycznie kupuję w DOZie, w moim mieście nie ma tańszej apteki, po za tym mam pewność, że leki, które wykupuję będą dostępne.
Wiecie co, ja nie miałam pojęcia o tak dobrych cenach w doz, dopiero ten wątek mi uświadomił, że warto sprawdzić ceny w tej aptece Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, polecam
Dokładnie, ja właściwie o tym od znajomych się dowiedziałam, jak się raz zgadaliśmy o lekach i też od tej pory już tylko w doz kupuję. Miejmy nadzieję, że będzie tak jak najdłużej.
Też mam taką nadzieję, ja akurat mam trochę leków na receptę i muszę przyznać, że to właśnie w dozie jestem w stanie wykupić je najtaniej, do innych aptek już nawet nie wchodzę.
Ja ostatnio chciałam wykupic leki na receptę, załamałam się cenami, poszłam do dozu i jednak wyszło tam sporo taniej. Warto porównywać ceny, zwłaszcza jak ktoś bierze leki regularnie, to spore sumy mogą się uzbierać
Chodzę do mojego DOZ regularnie i nie zauważyłam ostatnio podwyżek, kupuję co miesiąc praktycznie to samo i paragon ciągle taki sam, nie ukrywam bardzo mnie to cieszy w dobie dzisiejszych podwyżek.
Kupuję regularnie w dozie, zarówno online jak i stacjonarnie i nie zauważyłam u nich żadnych podwyżek cen w ostatnim czasie. To miłe, bo wszędzie wszystko mocno poszło w górę
Ja też kupuję w DOZie, ale tylko stacjonarnie- tak mi najwygodniej, uważam, że mają najlepsze ceny, realizuję u nich recepty i jestem bardzo zadowolona.
Właśnie ja sama się zdziwiłam, że apteka w centrum mojego miasta ma takie dobre ceny, teraz już wiem, żeby właśnie tylko u nich realizować recepty, bo nie lubię przepłacać.
Ja też zdecydowanie wolę zakupy w aptece stacjonarnie, w DOZ realizuje swoje recepty, ale też recepty dla rodziców, mają naprawdę dobre ceny i nie widać podwyżki w ostatnim czasie.
Też mogę polecić zakupy w doz i regularnie zaopatruję się właśnie tam w leki czy suplementy. Często robię porównanie cen w aptekach, ale doz zdecydowanie wygrywa, dlatego na pewno będę się trzymać tej apteki.
Zgadzam się z Tobą, przyjmuję leki regularnie i właśnie zawsz kupuję w DOZi- tam wychodzi najtaniej. Kupuję u nich dodatkowo suplementy, mają spory wybór w dobrych cenach.
Też kiedyś robiłam takie porównanie i moje leki właśnie w DOZie wyszły najtaniej, od tamtej pory właśnie tylko u nich kupuję bo cena pozostaje bez zmian co bardzo doceniam w dzisiejszych czasach.
W aptekach sieci DOZ mają naprawdę niskie ceny, czasem wręcz spadają kiedy u konkurencji rosną. W dzisiejszych czasach każdy szuka oszczędności więc jest to naprawdę świetna opcja.
Fakt, w dozie ceny od miesięcy nie wzrosły. Kupuję tam regularnie, bo najbardziej mi się opłaca. A biorę leki na stałe, więc kupuję je co miesiąc, gdyby były jakieś znaczące podwyżki to niestety bardzo bym to odczuła.
muszę rodzicom podpowiedzieć gdzie mogą kupować leki bo bardzo narzekali że w aptece w któej do tej pory kupowali coraz drożej a wiadomo jak to u emerytów na nadmiar kasy nie cierpią
Warto zaglądać do DOZu, mają naprawdę dobre ceny, jeśli ktoś regularnie kupuje leki to tym bardziej nie ma co przepłacać. Lubię u nich kupować, zawsze też mają wszystko czego potrzebuje.
Ja zaglądam do DOZu regularnie i łatwo zauważyć, że ceny u nich są jak dawniej, co bardzo cieszy w czasach dzisiejszej drożyzny, kupuję już tylko u nich, leki na receptę też mają lepsze ceny.
Regularnie chodzę do dozu, moja ulubiona apteka i do tego chyba najtańsza w okolicy. Kupuję regularnie i nie zauwazyłam żadnych znaczących podwyżek cen, a leki biorę od dawna
Ja też polecam zakupy w doz, z tego co zauważyłam (a często porównuję apteki), mają najniższe ceny. Apteki też są dobrze zaopatrzone i nigdy nie było problemu z dostępnością jakiegoś leku czy suplementu.
My też kupujemy w DOZie cały czas leki, mają naprawdę bardzo dobre ceny, wracam do nich regularnie, bo przepłacać to ja bardzo nie lubię w dzisiejszych czasach.
Ja też trzymam się DOZ, mają zdecydowanie najniższe ceny, z drugiej strony nie wiem skąd takie różnice pomiędzy aptekami, no ale ja się trzymam DOZ Tam jeszcze mogę coś przynajmniej zaoszczędzić.
W moim mieście też właśnie w DOZie jest taniej, kupuję tam regularnie, inne apteki można zawyżają ceny tego samego leku, a DOZ ma dużo korzystniejsze więc wiadomo co człowiek wybierze.
Faktycznie mają dobre ceny w DOZie, sama ostatnio się tym przekonałam, dziecko mi się rozchorowało i kupiłam tam sporo leków, a paragon i tak nie był taki straszny.
Ja się trzymam DOZ cały czas,. Często porównuję różne apteki, ale taniej niż w DOZ nie znajduję, mają zdecydowanie najniższe ceny. W innych aptekach robią co chwilę jakieś podwyżki.
Zdecydowanie DOZ wygrywa cały czas, u mnie w mieście też jest najtańszą apteką i chyba jedną, która nie miała jak takich podwyżek, moje leki są w starych dobrych cenach.
Ja kupuję w DOZ od wielu miesięcy i póki co jestem naprawdę zadowolona. Często uda mi się zaoszczędzić, a w obecnych czasach to rzadkość. Do tego wybór jest naprawdę spory, a personel bardzo pomocny.
No ceny w dozie mają rzeczywiście bardzo dobre. Ja od jakiegoś czasu juz tylko w dozie kupuję swoje leki i suplementy. Najtaniej i nigdy nie ma problemu z dostępnością.
Masz zupełna rację, DOZ cały czas utrzymuje dobre ceny, lubię u nich kupować bo nigdzie indziej nie znalazłam swoich leków taniej, a przecież nie będę przepłacać.
Tak, zdecydowanie warto kupować w doz, leki na receptę i suplementy bo są w naprawdę dobrych cenach, ja robię zakupy u nich regularnie już od dawna....
A zakupy w DOZie robicie stacjonarnie czy online? Gdzie mają lepsze ceny? Muszę uzupełnić apteczkę dziecka, myślę aby zrobić to dobrze i w dobrych cenach.