Do kogo po pomoc?
Dobre rady o zdrowiu, polecenia lekarzy i szpitali. Skuteczne metody leczenia, dobre suplementy.
- Letycja1994
Do kogo po pomoc?
Post autor: Letycja1994 »
Cześć! Zauważyłam, że coraz więcej osób nie wie, gdzie zgłosić się po specjalistyczną pomoc i zadaje sobie pytanie psychiatra czy psycholog. Ja uważam, że w wielu przypadkach leczenie wymaga zarówno psychoterapii, jak i wizyt u psychiatry. Oczywiście zależy to też od skali problemu. Czy ktoś z was chciałby podzielić się swoimi doświadczeniami w tym zakresie?
Re: Do kogo po pomoc?
Post autor: Żonka »
My natomiast szukaliśmy bardzo dobrego psychologa dla naszej córki, która ma autyzm, ostatecznie padło na centrum terapii w której dostaliśmy mocną pomoc ze trony psychologów, którzy tam pracują. Uwierzcie, że tacy ludzie są wstanie postawić drugiego człowieka na nogi.
nowenna matki bożej rozwiązującej węzły
nowenna matki bożej rozwiązującej węzły
Post autor: Robert Że »
Jeśli potrzebny wam jest świetny psycholog online to polecam skorzystać z platformy Wetalk, która umożliwia taki kontakt.Letycja1994 pisze: ↑12 cze 2021, 20:11 Cześć! Zauważyłam, że coraz więcej osób nie wie, gdzie zgłosić się po specjalistyczną pomoc i zadaje sobie pytanie psychiatra czy psycholog. Ja uważam, że w wielu przypadkach leczenie wymaga zarówno psychoterapii, jak i wizyt u psychiatry. Oczywiście zależy to też od skali problemu. Czy ktoś z was chciałby podzielić się swoimi doświadczeniami w tym zakresie?
Post autor: elkaaa »
Widziałam nie tak dawno, że jednak bardzo dobrą ofertę posiada warszawa psycholog dziecięcy . Jeśli chodzi o terapię to rzeczywiście podejście do każdego pacjenta jest bardzo profesjonalne, dodatkowo też można tutaj otrzymać naprawdę wielką pomoc co jest też ważne.