Cześć wszystkim! Chciałabym poruszyć temat, który jest dla mnie bardzo ważny - ginekologia estetyczna a jakość życia intymnego. Wiem, że wiele z Was może mieć podobne wątpliwości i pytania, dlatego postanowiłam się podzielić swoimi przemyśleniami.
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad rewitalizacją warg sromowych. Słyszałam, że może ona poprawić nie tylko wygląd, ale także funkcjonowanie intymne. Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii i doświadczeń w tym temacie. Czy ktoś z Was miał już takie zabiegi? Jakie są Wasze odczucia? A może ktoś z Was ma ochotę podzielić się swoją historią lub po prostu podać kilka przydatnych informacji? Będę wdzięczna za każdą pomoc!
ginekologia estetyczna a jakość życia intymnego
Dobre rady o zdrowiu, polecenia lekarzy i szpitali. Skuteczne metody leczenia, dobre suplementy.
- Malgorzata_97
Re: ginekologia estetyczna a jakość życia intymnego
Post autor: Vitko »
Kobiety w okresie menopauzy często cierpią na atrofie pochwy, objawiającą się suchością i dyskomfortem. Laseroterapia może pomóc w odbudowie tkanki pochwy, przywracając jej odpowiednie nawilżenie i elastyczność - https://klinikamiracki.pl/ginekologia-estetyczna/