Kupowanie leków online - jaka apteka?

Dobre rady o zdrowiu, polecenia lekarzy i szpitali. Skuteczne metody leczenia, dobre suplementy.
Awatar użytkownika
teczowo

Kupowanie leków online - jaka apteka?

Post autor: teczowo »

Uważam, że obecnie dobrą opcją są apteki i sklepy online. Na przykład ciekawą ofertę znalazłam tu: https://www.apteka-leki.pl/ Można tam zamówić różne leki dostępne w trudnej sytuacji. Nie narażamy swojego zdrowia, ponieważ nie wychodzimy z domu i zakupy robimy zdalnie. A jakie jest wasze zdanie na ten temat? Kupujecie leki przez inernet?

młody jęczmień sok
Awatar użytkownika
kersi22

Re: Kupowanie leków online - jaka apteka?

Post autor: kersi22 »

Masz rację. Lepiej nie ryzykować i wszystko, co można zamówić w sklepach internetowych. Do tej pory kupowałam najpotrzebniejsze produkty żywnościowe. Jednak zaczynają mi się kończyć leki i suplementy. Muszę sprawdzić czy lek Calperos https://calperos.pl/calperos-lek-otc dostanę w tej aptece online. Wtedy zamówię większą ilość. Mój lekarz polecił mi go brać by uchronić się przed osteoporozą. U mnie w rodzinie sporo kobiet ją miało.

alveo opinie
Awatar użytkownika
octavia

Post autor: octavia »

A czy znacie może jakiś dobry sposób na afty? Tym bardziej, kiedy u danej osoby ten problem często się powtarza? Czy stosujecie może jakieś specjalne środki na aftę i ochronne przeciwko niej? Może są jakieś domowe sposoby?
dłosa

Post autor: dłosa »

apteki stacjonarne też mają bardzo dobre ceny na leki, moja mama regularnie kupuje w DOZie, w godzinach 8:00 -12:00 jest promocja dla osób po 60tce i jest rabat na wszystkie leki 20% _____________________________________________________________________________________________
Jaśkowiak 23

Post autor: Jaśkowiak 23 »

Jeśli chodzi o leki, to w Internecie jest bardzo dużo aptek o konkurencyjnych cenach. Natomiast jeśli potrzebujecie takich rzeczy jak pończochy uciskowe 2 stopnia, to warto kupić je w sklepie medycznym. Ceny są tam dużo niższe, a ponad to jest dużo większy wybór.
luśka

Post autor: luśka »

dłosa pisze: ↑06 cze 2021, 13:12 apteki stacjonarne też mają bardzo dobre ceny na leki, moja mama regularnie kupuje w DOZie, w godzinach 8:00 -12:00 jest promocja dla osób po 60tce i jest rabat na wszystkie leki 20% _____________________________________________________________________________________________
Tak, też słyszałam o tej promocji, świetna opcja bo leki są drogie więc na pewno nie jeden senior skorzysta.
Chowański

Post autor: Chowański »

Najważniejsze to po prostu wiedzieć, co faktycznie mogłoby zadziałać w Waszym przypadku. Ja mogę Wam podpowiedziec, że jesli chodzi o leki na alergię, to na pewno powinniście zajrzeć do https://ktomalek.pl/produkty-przeciwale ... czu/k-41/1 Tam znajdziecie rzetelne informacje na temat konkretnych środków, więc koniecznie tam zajrzyjcie i zwróćcie na nie już teraz uwagę.
ODPOWIEDZ