![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
leczenie chorób jelit
Dobre rady o zdrowiu, polecenia lekarzy i szpitali. Skuteczne metody leczenia, dobre suplementy.
- Augusta_75
leczenie chorób jelit
Post autor: Augusta_75 »
Hej kochani! Dzisiaj przychodzę do was, bo chciałabym dowiedzieć się nieco więcej an temat leczenia różnych chorób jelit. Ja prawdopodobnie sama mam zapalenie jelita grubego i szukam porad, jak sobie z tym poradzić. Czy ktoś może mi pomóc? Najchętniej poznałabym skuteczne sposoby leczenia, jeśli macie wiedzę na ten temat. Z niecierpliwością czekam na odzew ![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
Re: leczenie chorób jelit
Post autor: Gość »
na pewno wazna jest odpowiednia dieta i nawodnienie. Wydaje mi sie, ze dobrze by tez bylo celowac w dobrane probiotyki i suplementy. Mysle, ze lekarz Ci powinien wszystko zalecic by bylo okay....
Post autor: gaska »
Ostatnio czytałam wiele pozytywnych opinii na temat Intesta Max. To żywnosc przeznaczenia medycznego, która zawiera maslan sodu, który pomaga w regeneracji jelit i łagodzi dolegliwości. Moja mama, która ma problemy z uchyłkami jelit, stosuje ten produkt i zauważyła poprawę. Może warto spróbować? Z tego co wiem maślan sodu jest mega istotny bo substancje zawarte w nim mogą wspomagać odbudowę uszkodzonej bariery jelitowej, co jest istotne w przypadku zapalenia jelita grubego, gdzie błona śluzowa jelit jest narażona na uszkodzenia. Dodatkowo może wykazywać działanie przeciwzapalne w obrębie jelit, co może pomóc w zmniejszeniu stanu zapalnego, charakterystycznego dla zapalenia jelita grubego.
Post autor: kariinaa »
Myślę, że spodoba wam się https://radamed.pl/ , ponieważ można tutaj z łatwością e-receptę czy zwolnienie lekarskie, a dodatkowo co do kosztów takich usług to są one rzeczywiście dosyć niskie
Post autor: zuzula12 »
Jeśli ktoś będzie w Katedraortopedii Poznań to polecam zatrzymać się na nocleg w hotelu włoskim który jest w dobrej lokalizacji od katedry w centrum miasta. Tam macie specjalną ofertę dla tych co przybywają na leczenie czy jako odwiedzający. Zobaczcie na oferty. Zachęcam.