Najtańsza apteka
Dobre rady o zdrowiu, polecenia lekarzy i szpitali. Skuteczne metody leczenia, dobre suplementy.
Najtańsza apteka
Post autor: mariana »
Jaka jest Waszym zdaniem najtańsza apteka? Zwłaszcza pytam o te stacjonarne. Niedługo wyjeżdżam na dłużej i chciałabym kupić sobie leki na zapas. Czy w dozie ceny są dobre, jak myślicie?
Re: Najtańsza apteka
Post autor: Viki »
Zdecydowanie polecam wybrać się do doz, jak dla mnie obecnie najtańsza apteka. Ceny mają naprawdę dobre, wystarczy sobie porównać, jak doz wypada na tle innych aptek. Ja póki co trzymam się tej apteki.
Post autor: amaszka »
W moim mieście najtańsze leki mają w aptece DOZ, kupujemy u nich regularnie, zarówno ja- swoje leki na receptę jak i rodzice swoje, suplementy też mają w dobrych cenach.
Post autor: mareczka »
Faktycznie w DOZie można kupić leki w cenach jak dawniej, ja przepłacać nie lubię więc jak muszę coś kupić to tylko w DOZie, natomiast rodzice recepty to też tylko tam.
Post autor: darinka »
Też mi się wydaje, ze w dozie najtaniej. Kupuję tam już od dłuższego czasu swoje leki i gdyby mieli jakies podwyżki to zapewne bym to odczuła w portfelu, a naprawdę nie widzę róznicy
Post autor: hiszka »
Zdecydowanie w DOZie jest teraz najtaniej, ich ceny tak nie szaleją i nie lecą do góry, kupuję u nich swoje leki na receptę, kupuję też suplementy i wszystko w super cenach.
Post autor: miś »
Ostatnio zastanawiałam się nad wyborem odpowiednich suplementów, a koleżanka poleciła mi, abym sprawdziła skład suplementu o nazwie Neoglandyna. Była to dokładnie tego typu rekomendacja, którą potrzebowałam, więc zdecyduję się na małe zamówienie.
Post autor: polkamala »
W domu od czasu do czasu warto przemyśleć stosowne zachowania, oraz to, co możemy dla swojego dziecka zrobić. Naprawdę dla mnie to ważne, stąd sprawdzam ogólnie jak dbać o zdrowie. Zaciekawiło mnie również to jak zmniejszyć obrzęk śluzówki nosa i powiem Wam, że nie spodziewałam się takich możliwości.
- guerlainka
Post autor: guerlainka »
Jeśli szukacie e-recepty na leki, polecam odwiedzenie strony https://radamed.pl/ . Usługi są tam realizowane sprawnie, a ceny są naprawdę konkurencyjne.