Suplementacja minerałów

Dobre rady o zdrowiu, polecenia lekarzy i szpitali. Skuteczne metody leczenia, dobre suplementy.
Awatar użytkownika
chwalisława64

Suplementacja minerałów

Post autor: chwalisława64 »

Hej. Czy ktoś z was suplementuje jakieś minerały lub witaminy? Moim zdaniem to bardzo ważne, szczególnie w obecnych czasach, żeby organizm funkcjonował prawidłowo. Zainteresowała mnie oferta sklepu andromeda-sklep.pl. Może o nim słyszeliście? Wydaje mi się, że ceny mają naprawdę atrakcyjne.
Awatar użytkownika
Maryla86

Re: Suplementacja minerałów

Post autor: Maryla86 »

Moim absolutnym hitem z oferty sklepu Andromeda jest Biochelat Zn+Mn+Mg, dzięki któremu mogę suplementować cynk, mangan i magnez. Produkt ma masę korzyści i trudno byłoby je tu wszystkie wymienić, więc zainteresowanych odsyłam na andromeda-sklep.pl.
marina29ć

Post autor: marina29ć »

Ja już długo biorę suplementy od Natural Pharmaceuticals i jestem bardzo zadowolona. Mimo, że jestem osobą, która prowadzi raczej normalny tryb życia, czyli nie uprawiam żadnego sportu ani nie jestem na diecie, uważam, że przyjmowanie chociaż tych podstawowych jest bardzo ważne, żeby nasz organizm prawidłowo funkcjonował
Awatar użytkownika
boku

Post autor: boku »

Trzeba także wspomnieć o suplementach diety, które stosuje się podczas treningów siłowych, równie ważne są jak same ćwiczenia. Polecam sklep https://sklep.gymplanner.com/kategoria- ... gory[]=555 , gdzie jest dostęp do szerokiej bazy produktów, sprawdzonych, polecanych i w dobrych cenach
Chowański

Post autor: Chowański »

To jednak dużo bardziej złożona kwestia. Przecież wiele osób nie stosuje żadnej suplementacji, przez co czują się słabo. Najlepiej byłoby zajrzeć do https://ktomalek.pl/blog/sok-z-brzozy-w ... ozy/w-1240 i dowiedzieć się, na jakie preparaty warto byłoby postawić w pierwszej kolejności. Czuję, że może być to dla Was sporym ułatwieniem, sami się o tym przekonajcie.
ODPOWIEDZ