ciągnik Scania G420 2010r 6x4
Wątek o motoryzacji - jak dbać o samochód, jakiego mechanika wybrać. Przepisy, przeglądy, ubezpieczenia, pomoc prawna w razie wypadku.
- Ludwina98
ciągnik Scania G420 2010r 6x4
Co myślicie o takim samochodzie jak ciągnik Scania G420 2010r 6x4? Mieliście okazję nim jeździć? Jak się sprawdza w długich trasach? Jakie są koszty eksploatacji? Możecie podzielić się doświadczeniami związane z tym samochodem? Szukam sprawdzonych, rzetelnych opinii związanych z tym pojazdem. Powiedzcie mi o nim wszystko co wiecie. Mogę na Was liczyć?
Re: ciągnik Scania G420 2010r 6x4
Post autor: maria_d »
Moim zdaniem najlepiej sprawdzają się ciągniki siodłowe MAN z młodych roczników. Są przystosowane do przewozu różnych ładunków, zapewniają wysokie bezpieczeństwo oraz komfort jazdy nawet w bardzo długich trasach. Ciężarówki MAN da się też sfinansować na wyjątkowo korzystnych i elastycznych warunkach, np, w ramach najmu długoterminowego. O licznych zaletach tej opcji możesz poczytać na stronie https://motohigh.pl/2023/05/26/wynajem- ... rma-flota/ . Mnie ten poradnik realnie przekonał, że najem może stanowić atrakcyjniejszą formę niż leasing, choćby z tego względu, że w ratę wliczone są wszelkie opłaty takie jak ubezpieczenie, przeglądy, podatek drogowy i serwis jak również z racji tego, że mogę flotę zawsze dopasować do zmieniających się potrzeb w naszej firmie.