nowe świece do samochodu

Wątek o motoryzacji - jak dbać o samochód, jakiego mechanika wybrać. Przepisy, przeglądy, ubezpieczenia, pomoc prawna w razie wypadku.
Awatar użytkownika
Zygbert86

nowe świece do samochodu

Post autor: Zygbert86 »

Cześć wszystkim! Moi drodzy, jestem tutaj, bo szukam porady dotyczącej wymiany świec w moim samochodzie. Przeglądałem różne opcje i wydaje mi się, że świece Denso będą najlepszym wyborem. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy to dobry wybór? Polecacie jakieś konkretne modele świec, które najlepiej się sprawdzają? Z góry dziękuję wam za wszelkie porady!

jak reagujemy na stres
Awatar użytkownika
parada

Re: nowe świece do samochodu

Post autor: parada »

Nie wiem bo na częściach samochodowych się nie znam ale jeśli masz samochód w naprawie także ze względu na uszkodzenie w wypadku to możesz się starać o samochód zastępczy z oc sprawcy. Czytałam o tym na tej stronie https://zastepczy.org/tu/benefia-samoch ... pczy-z-oc/
wisla

Post autor: wisla »

Świece to jeden z tych elementów, które warto wymieniać w warsztacie samochodowym, sporo możemy jednak wybrać i wymienić samodzielnie https://www.expertparts.pl/ . Do tej grupy należą np. wszystkie akcesoria dodatkowe, żarówki czy niektóre płyny eksploatacyjne. Każdy kierowca powinien znać obsługę swojego samochodu w stopniu podstawowym, pozwalającym na wstępną jego obsługę samodzielnie.
ewkaa

Post autor: ewkaa »

Ogólnie też dużo osób zachwalało sobie kia leasing kalkulator . Jeśli chodzi o cały proces związany z leasingiem to przebiega on bardzo sprawnie, do tego też obsługa posiada wielkie doświadczenie
Gość

Post autor: Gość »

Mi niedawno mechanik mój świece wymieniał w aucie bo trzeba było. Poradził mi też żebym nowe ubezpiecznie samochodu OC wybrał bo te które mam nie ma dobrej niskiej składki.
antośkaa

Post autor: antośkaa »

Moim zdaniem warto rozważyć zakup jak Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Charakteryzują się one solidnym wykonaniem i łatwym montażem.
Garek

Post autor: Garek »

Coraz więcej warszawskich warsztatów lakierniczych korzysta z ekologicznych metod, takich jak lakiery wodne, które są bezpieczne dla środowiska. To idealny wybór dla osób, które chcą dbać o wygląd swojego pojazdu, jednocześnie minimalizując wpływ na przyrodę. Dowiedz się, jak nowoczesne technologie mogą zmienić podejście do lakiernictwa, odwiedzając stronę: https://jaroslaw-wrobel.pl/lakierowanie-samochodu-tradycyjne-metody-vs-nowoczesne-technologie/.
dramawuen

Post autor: dramawuen »

Jak kosztowne jest zakładanie gazu do samochodu i czy można naprawdę sporo w tym względzie spraw załatwić? Moim zdaniem to naprawdę ważne, ale jednak chcę wiedzieć, czy to jest jakiś długi i uciążliwy proces? Może powinnam się do tego jakoś dodatkowo przygotować?
ODPOWIEDZ