materiały budowlane - jak transportować za granicę?

Szukasz porady? Zajrzyj tutaj i znajdź odpowiedź na nurtujące Cię pytania.
Awatar użytkownika
Gniewomir-83

materiały budowlane - jak transportować za granicę?

Post autor: Gniewomir-83 »

Witam forumowicze. Mam pewien problem, a mianowicie muszę przetransportować materiały budowlane za granicę, konkretnie do Anglii. Szukam więc rozwiązania, które pozwoli mi na bezpieczny i szybki transport materiałów budowlanych Anglia. Może ktoś z Was miał już podobną sytuację i może polecić mi sprawdzonego przewoźnika lub podzielić się swoimi doświadczeniami? Będę wdzięczny za każdą pomoc. Liczę na Waszą wiedzę i wsparcie. Dziękuję z góry i życzę wszystkim miłego dnia! ;)
sabinaa

Re: materiały budowlane - jak transportować za granicę?

Post autor: sabinaa »

Myślę, że wszystko to kwestia dogadania się... Najważniejsza jest jednak kwestia jakość. Jak poszukujecie piasek na nasypy , wszelkie zresztą materiały sypkie - to warto rzucić pełną ofertę firmy Schuettflix. Tam znajdziecie produkty doskonałe jakościowo.
olllka

Post autor: olllka »

Szczerze mówiąc ja myślę o tym by postawić na beton block . Ogólnie sporo osób zachwalało sobie ofertę tego producenta, ponieważ jeśli chodzi o produkty jakie można tutaj kupić to wyróżnia je wysoka jakość.
gamma

Post autor: gamma »

To interesujący temat, bo jednak, pomimo że wydaje nam się drogo w Polsce, to patrząc na ceny zagraniczne, o wiele lepiej jest się zaopatrywać w Polsce. My też mieszkamy w Irlandii i będziemy do tego https://www.mgprojekt.com.pl/hiacynt-4 projektu ściągać część materiałów. Wynajmujemy firmę transportową, a i tak wyjdzie nam to taniej.
ODPOWIEDZ