malowanielinii.com opinie
Rozmawiamy o pracy, karierze i wszystkim, co związane z życiem zawodowym.
- Luiza-88
malowanielinii.com opinie
Czy warto podjąć współpracę z firmą malowanielini.com? Szukam podwykonawcy dla developera, mamy sporo parkingów do odmalowania (oznakowanie poziome). Czy znacie tę firmę? Możecie napisać coś o współpracy z nimi, opinie, doświadczenia?
- Aleksja1991
Re: malowanielinii.com opinie
Post autor: Aleksja1991 »
Korzystałam z jej usług i dobrze mi się z nią współpracowało. Mam o nich dobrą opinię – pracę wykonali terminowo, solidnie. Oznakowanie poziome namalowane trwałą farbą, wszystko zrobione równo. Jestem zadowolona.
- Jakub
Firmie malowanie linii zleciłem kompleksowe usuwanie i malowanie oznakowania poziomego. Używali do tego nowoczesnego sprzętu i bardzo sprawnie ze wszystkim się uporali. Mogę ich śmiało polecić.
- Tomislaw1983
Post autor: Tomislaw1983 »
Super firma! Fachowcy, którzy zawsze udzielą profesjonalne opinie na temat oznakowania poziomego. Bardzo dużo doradzili mi na temat tego, jak najlepiej będzie zagospodarować parking. Jak najbardziej ich polecam.
- krystyna
U mnie również zajmowali się malowaniem pasów oraz oznakowaniem parkingu. Mogę szczerze powiedzieć, że całą pracę wykonali precyzyjnie i szybko. A w dodatku mają konkurencyjne ceny
.
ile paneli w paczce
ile paneli w paczce
- Tybilla89
Potwierdzam, koszty ich usług są zadziwiająco niskie. Wszystko dlatego, że stosują cienkowarstwowe malowanie hydrodynamiczne – dzięki czemu zużywają znacznie mniej farby niż przecięte firmy.
- ariel89
Mój wujek korzystał z ich usług i bardzo chwalił malowanielinii.com za indywidualne podejście do klienta. Dzięki ich pomocy udało się zagospodarować sporo miejsc na parkingu, a to wszystko w atrakcyjnej cenie.
- Tybita1971
Post autor: Tybita1971 »
Dzięki tej firmie udało mi się podnieść wydajność moich pracowników – a wszystko dzięki oznakowaniu liniowym w magazynie. Specjaliści z malowanielinii.com dali mi fachową opinię, że takie linie usprawnią ruch na drodze transportowej. Zgodziłem się na ich ofertę i rzeczywiście tak się stało. Jestem bardzo zadowolony.
- wielisław1983
Post autor: wielisław1983 »
Mam dobre doświadczenia z ludźmi z malowanielinii.com. Współpracowało mi się z nimi bardzo dobrze, całą pracę wykonali solidnie, szybko w terminie. Mogę tylko dać dobre opinie na ich temat.
- Ewelina77
Znam i polecam! Korzystałam z usług wielu firm zajmujących się oznakowaniem poziomym i niestety żadna nie potrafiła zrobić zadania precyzyjnie. Dopiero firma malowanielinii.com stanęła na wysokości zadania. Mam na jej temat bardzo dobrą opinię!
- Grzymisława_99
Post autor: Grzymisława_99 »
Dla mnie namalowali wyraźnie i trwałe oznakowanie poziome. Jestem zadowolony z efektu. Widać, że ludzie, którzy pracują w tej firmie znają się na rzeczy.
- Konstancjusz_92
Post autor: Konstancjusz_92 »
Moim zdaniem jak najbardziej warto! To świetna firma, która pracuje na innowacyjnym sprzęcie i wykonuje solidnie każde zlecenie. Nie raz z nimi współpracowałem i mam pozytywną opinię.
- Anastazy91
Post autor: Anastazy91 »
Oczywiście, że znam! To chyba najpopularniejsza firma na terenie Polski. Mam sieć sklepów handlowych i często korzystam z ich usług. Jestem mile zaskoczony, bo na przestrzeni lat utrzymują wysoką jakość swoim usług.
- Medard1974
Post autor: Medard1974 »
Gwarantuję, że kiedy zaczniesz współpracować z firmą malowanielinii.com, to z żadną inną już nie będziesz chciała
. To profesjonaliści, najlepsi w swojej dziedzinie. Oznakowanie poziome to ich chleb powszedni – każde zlecenie wykonują solidnie i szybko.
Post autor: muszęlka22 »
Cześć kupiłem ostatnio farby marki osmo do drewna za zewnątrz i wewnątrz https://natural-wood.pl/ co sadzicie o tej firmie dobre maja farby ? Chciałbym jeszcze przemalować meble w spiżarce jak myślicie będą się nadawały farby z tego sklepu ? Jeśli chodzi o kase to nie gra roli? Ale z tego co widzę ceny mają ok
Post autor: Magda82 »
Mój parking jest właśnie wybudowany, ale właśnie szukałam firmy, która namaluje linie
Na pewno sprawdzę tą, którą polecasz. A co myślicie o urządzeniach parkingowych? Które z nich są według Was niezbędne. Myślę, jak wyposażyć swój parking i cały czas mam wrażenie, że o czymś zapominam ; ) Na pewno będę chciała zamontować szlabany i kamery dla bezpieczeństwa no i oczywiście bileterki parkingowe zależy mi na tym, żeby płatności odbywały się w jak najprostszy i jak najszybszy sposób