Radca prawny Łódź

Wątek z poradami prawnymi, pytaniami i odpowiedziami. Polecamy prawników, adwokatów i notariuszy.
Awatar użytkownika
Ksenia-84

Radca prawny Łódź

Post autor: Ksenia-84 »

Cześć wszystkim. Potrzebuję skonsultować się z profesjonalnym radcą prawnym z Łodzi. Kogo możecie mi polecić? Dobrze, żeby miał dużą wiedzę w zakresie prawa gospodarczego, bo o to właśnie mi chodzi :)

satel ca 10
Awatar użytkownika
Honorat_76

Re: Radca prawny Łódź

Post autor: Honorat_76 »

Jeśli chodzi o prawo gospodarcze, to polecam Pana Marcina Buchtę z poradniasalomon.pl. Ma duże doświadczenie i oczywiście wiedzę w tym zakresie. Pomógł niejednemu mojemu znajomemu, ale i mnie, więc nie mógłbym go nie polecić ;)
Awatar użytkownika
tencza

Post autor: tencza »

Ja mialem niestety nieprzyjemny wypadek w pracy, który skutkuje tym, że mam uszczerbek na zdrowiu. Nie moglem wyegzekwować należnej mi renty. Z pomocą przyszedł znajomy, który polecił mi świetnego radcę prawnego - pana Artura Klimkiewicza. Warto było skorzystać z jego usług, ponieważ doprowadził sprawę do końca. Polecam serdecznie!
jowiłka

Post autor: jowiłka »

ktoś coś z centrum Łodzi poleca? Byłabym wdzięczna z rady! :) Ogólnie może być prawnik lub radca prawny
totką

Post autor: totką »

No kochani jak wy szukacie kogoś z Łodzi to aż nie sposób wam polecić Kancelarię Sobczak Maciejewską Zając. Ja jestem tak zadowolona z tych usług, że spokojnie mogę polecić je dalej! Czy to problemy z firmą, czy to z rodziną, wszystko ta się rozwiązać.
bartłomiej

Post autor: bartłomiej »

Najlepiej według mnie skontaktować się z https://ekancelaria.tv/ . Wcześniej korzystałam z usług wielu innych prawników, ale ta kancelaria urzekła mnie swoim profesjonalizmem i wielkim zaangażowaniem do sprawy klienta. Jest to jedna z najlepszych kancelarii prawnych
ODPOWIEDZ