spadki pomoc prawna Gdańsk
Wątek z poradami prawnymi, pytaniami i odpowiedziami. Polecamy prawników, adwokatów i notariuszy.
spadki pomoc prawna Gdańsk
Post autor: tenczo »
Hej. Czy ktoś z was zna dobrego specjalistę od prawa spadkowego? Potrzebuję sprawdzonej osoby, bo po śmierci mojej babci mamy spore problemy z podziałem spadku w rodzinie. Jeżeli znacie kogoś z Gdańska, bardzo proszę o polecenie.
Re: spadki pomoc prawna Gdańsk
Post autor: Ankas »
Zgadzam się, że dziedziczenie to trudny temat. Osobiście miałam niedawno z tym do czynienia i gdyby nie wsparcie mojej rodziny, trudno byłoby mi sobie poradzić. To bardzo wyczerpujące doświadczenie, które zostaje w pamięci na długo. Mimo wszystko, po rozwodzie można też odnaleźć szczęście, czego Tobie serdecznie życzę.
Re: spadki pomoc prawna Gdańsk
Post autor: goniec »
Jeśli poszukujesz wykwalifikowanego adwokata, warto rozważyć wsparcie ze strony https://www.mindykowski.pl/. Usługi tego specjalisty zostały mi polecane przez znajomego, gdy potrzebowałam pomocy zarówno w sprawach spadkowych, jak i rozwodowych. To doskonały profesjonalista z bogatym doświadczeniem, co sprawia, że współpraca z nim jest bardzo satysfakcjonująca.