psycholog dla dziecka - jak wybrać?

Jak radzić sobie z problemami? Czy musisz radzić sobie sam? Gdzie szukać wsparcia? Pomagamy, podpowiadamy, rozmawiamy.
Awatar użytkownika
Delinda_75

psycholog dla dziecka - jak wybrać?

Post autor: Delinda_75 »

Cześć wszystkim! Jestem mamą dwójki wspaniałych dzieci i ostatnio zaczęłam zauważać, że moje dziecko ma problemy emocjonalne. Postanowiłam więc poszukać pomocy u psychologa dziecięcego w Łodzi. Jednak nie jest to łatwe zadanie, ponieważ chcę znaleźć specjalistę, który będzie odpowiedni dla mojego dziecka. Macie może dla mnie jakieś propozycje? Dziękuję i życzę wszystkim udanego dnia!
kocik

Re: psycholog dla dziecka - jak wybrać?

Post autor: kocik »

Myślę, że warszawa terapia dla par może być doskonałą opcją dla osób, które chcą poprawić jakość swojego związku i budować zdrowe, satysfakcjonujące relacje. Warszawscy terapeuci dla par oferują wsparcie w rozwiązywaniu konfliktów, poprawie komunikacji oraz budowaniu więzi emocjonalnej. Skorzystanie z terapii dla par może przynieść korzyści zarówno dla indywidualnych partnerów, jak i dla samego związku.
fredi

Post autor: fredi »

Zespół z Centrum psychoterapii https://passion4life.pl/uslugi/ z pewnością pomoże wam w psychoterapii czy treningu asertywności. Warto zwrócić się do nich o pomoc, gdyż posiadają wielu specjalistów, którzy umożliwią powrót do normalnego życia i funkcjonowania.
kruken

Post autor: kruken »

Słyszałam, że terapia DDA w Krakowie oferowana przez https://www.psychoterapia-skawinska.pl/ ... dda-krakow skierowana jest do osób z diagnozą zaburzenia destrukcyjnego rozwoju osobowości. Na stronie gabinetu znajdziesz informacje na temat tej specyficznej formy terapii oraz możliwości kontaktu z terapeutą.
majtek

Post autor: majtek »

Dla osób, które nie mogą osobiście uczestniczyć w sesjach, Psychoterapia Warszawa oferuje również możliwość terapii online. To wygodne rozwiązanie, które pozwala na regularne spotkania z terapeutą, bez względu na Twoje miejsce zamieszkania. Psychoterapia online w Warszawie jest tak samo skuteczna, jak tradycyjna forma terapii, a dodatkowo daje większą elastyczność w planowaniu sesji.
ODPOWIEDZ