Hej forumowicze!
Nie sądzicie że spędzenie wakacji w formie podróżowania kamperem jest ciekawym pomysłem? Mnie konkretnie marzy się wyjazd kamperami do Chorwacji, szczególnie że mam już zebraną grupkę znajomych, wiec pozostaje nam tylko wynająć pojazd i jechać przed siebie. Ktoś z was przeżył już taką przygodę i chciałby o niej co nieco opowiedzieć?
Urlop lub wakacje w kamerze? Hmm jak dla mnie super opcja. Nie ma to jak swobodne podróżowanie, poczucie wolności i biwakowy klimat połączony ze sporą dozą wygody. O licznych zaletach kamperowych wypraw możesz poczytać na stronie https://kampery-wynajem.pl/czy-podroz-k ... ry-pomysl/ . Wiem jednak, że nie zawsze jest tak idealnie. Marnej jakości, ciasny pojazd może wiele popsuć. Nieszczególnie będą też zadowoleni wielbiciele przestronnych wnętrz.
Owszem - na pewno byłaby niezła przygoda, takie podróżowanie kamperem... Jednakże wszędzie nim nie dojedziecie, także warto pomyśleć i o innych opcjach. Przykładowo pomyślcie o takiej opcji, jak wycieczka na hawaje - warto byłoby takie miejsce też odwiedzić.