Przez pandemię i to wieczne siedzenie w domu, jak wskoczyłam w dres to i zapomniałam, że kobieta powinna się choćby od czasu do czasu umalować. Jeśli nie dla otoczenie, to z pewnością dla samej siebie aby poczuć się lepiej. Moje kosmetyki częściowo się pokończyły i zostałam na lodzie na przykład jeśli chodzi o palety cieni. Musiałam w szybkim tempie zamawiać braki kosmetyków. A gdzie najlepiej to zrobić? Oczywiście najlepszy na zakupy w dobrej cenie jest sklep internetowy. Mam kilka takich w swoich ulubionych. Trafiłam więc do sklepu internetowego ezebra https://www.ezebra.pl/pl/menu/palety-ci ... -5112.html a tam, jak zawsze promocje. A właśnie promocje lubię najbardziej

jak chyba każda kobieta, prawda? Wybrałam dla siebie paletę cieni Affect Just the Two Of Us, to paleta cieni plus paleta do konturowania. Znakomicie również nadająca się na prezent, na przykład z okazji urodzin, imienin, czy po prostu świąt. Jak kupiłam dla siebie, od razu znalazła się moja córka, której też się właśnie skończyły cienie do oczu, cóż miałam zrobić - kupiłam.