Jakie perfumy lubicie?
Jak dbasz o siebie? Jakich produktów używasz? Podziel się swoim doświadczeniem.
- bogna_71
Jakie perfumy lubicie?
Czy macie może jakieś swoje ulubione perfumy? Ja nie będę ukrywać, jestem wielką fanką różnych zapachów i od jakiegoś czasu można powiedzieć "kolekcjonuję" flakony z perfumami. Jednak bez przesady, obiecałam sobie, że nie będę miała ich więcej jak piętnaście. Ostatnim, jaki kupiłam i który naprawdę mogę polecić jest zapach: Yves Saint Laurent Libre L'absolu Platine
Re: Jakie perfumy lubicie?
Post autor: dora »
Stałam się niedawno fanką arabskich perfum. Nie sądziłam, że mimo niewygórowanej ceny potrafią być wręcz genialnie skomponowane, luksusowe i wybitnie trwałe. Bardzo podoba mi się np. kompozycja Lattafa Simply Oud , świetnie podkreśla kobiece, naturalne piękno. Nie widziałam jej w tradycyjnych drogeriach ale pojawiła się w stałej ofercie https://perfumy.pl/product-pol-14095-La ... 00.pl.html . Osobiście zamówiłam już drugi flakonik. Orientalny, aromatyczny zapach z wyrafinowanymi nutami kwiatowymi wspaniale ubarwia moje stylizacje, nawet te codzienne, sportowe czyni w pewien sposób eleganckimi.
- paniola
Na początku zawsze szukamy perfum ,które nas urzekną swoim niepowtarzalnym zapachem. Jak do nich dotrzeć? Myślę ,że najlepszym sposobem na znalezienie swojego ulubionego zapachu jest skorzystanie z próbki perfum https://alepachniesz.pl/ .To oryginalne perfumy ,które przelewane są do specjalnych atomizerów o mniejszej pojemności, dzięki czemu taki flakon może być zdecydowanie tańszy, dzięki czemu możemy sobie pozwolić na wypróbowanie wielu zapachów.
Post autor: bruska »
Mam perfumy o bardzo różnych nutach zapachowych. W lecie stawiam na lżejsze zapachy, super mi się sprawdza też mgiełka cytrusowa, którą kupiłam niedawno. Jej zapach bardzo długo się utrzymuje, co jest dla mnie przyjemnym zaskoczeniem. Na pewno powiększę swoją kolekcję mgiełek o kilka nowych produktów.