Łysienie a przeszczep
Jak dbasz o siebie? Jakich produktów używasz? Podziel się swoim doświadczeniem.
- Mamert_63
Łysienie a przeszczep
Witam serdecznie. Pewnie wielu mężczyzn ma tak jak ja problem z łysieniem. Żona namawia mnie do przeszczepu w klinice Elite w Warszawie. Problem jest krępujący, nie będę ukrywać, ale czy taki zabieg faktycznie przyniesie oczekiwany efekt? Może słyszeliście jakieś opinie na temat tej kliniki?
- Marcelina75
Re: Łysienie a przeszczep
Post autor: Marcelina75 »
Zapisałam się do Centrum Przeszczepu Włosów za namową przyjaciółki. Miałam ogromny problem z łysieniem, a dla mnie jako kobiety to wstydliwa sprawa. W każdym razie efekt zabiegu był dokładnie taki, jakiego się spodziewałam. To wszystko za sprawą doświadczonych specjalistów. Jestem im bardzo wdzięczna i polecam każdemu
Post autor: włosy »
A myślałyście kiedyś o przeszczepie włosów? To bardzo ciekawa sprawa, jeżeli ktoś cierpi na łysienie czy ma duże zakola. Widziałam, że tutaj www.liposukcjakrakow.com.pl/ można się poddać takim zabiegom. Co o tym sądzicie?
Post autor: Wojciechowiś »
Zdecydowałem się na przeszczep włosów WAW FUE to nowoczesna i skuteczna metoda leczenia łysienia w klinice Novoderm w Łodzi https://novoderm.pl/. Zabieg nie był bolesny gdyż dostałem znieczulenie miejscowe a przeszczep z klatki piersiowej nie zostawił żadnych blizn .