Masaż
Jak dbasz o siebie? Jakich produktów używasz? Podziel się swoim doświadczeniem.
Masaż
Post autor: Wiola »
Żyję ostatnio w ciągłym stresie i niestety z brakiem czasu na cokolwiek. Postanowiłam, że w przyszłym tygodniu zrobię coś tylko dla siebie, znajdę chwilę i zastanawiam się, czy nie wybrać się do Wyspy Piękna na masaż gorącymi kamieniami - od dawna chciałam wypróbować właśnie ten rodzaj masażu i wydaje mi się, że to jest właśnie najlepszy moment.
Re: Masaż
Post autor: ToekŁŚ »
Ja często korzystam z usług https://kavi.pl . Nie ma dużych kolejek a usługi są na najwyższym poziomie. Polecam też masaże dla dwojga. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych salonów spa we Wrocławiu. Teraz to już regularnie chodzę na masaż całego ciała. I też ostatnio poleciłem znajomemu, to on też jest bardzo zadowolony i zaczął chodzić regularnie. Co mnie przekonuje oprócz profesjonalizmu i ceny to ładnie wyglądający lokal. Wszystko jest nowe i bardzo dbają żeby było czysto. Więc dla mnie wizyty na masaż są ogromną przyjemnością.
Re: Masaż
Post autor: gary »
Uważam, że dbanie o nasze ciało jest niezbędne, a dobrym sposobem na to jest skorzystanie z masaż ciała bydgoszcz. Nie tylko pomaga złagodzić napięcie mięśni i poprawić krążenie, ale także działa uspokajająco na umysł. Zdecydowanie coś wartego rozważenia!